Acer představil 3 náramky Leap: video a foto z New Yorku

Acer dnes na své tiskové konferenci v New Yorku představil mimo jiná zařízení také tři nové modely spadající mezi tzv. wearables. Dočkali jsme tří nových náramků řady Leap. Všechny jsou elegantní a mají například dotykové OLED displeje. Nejvyšší model Curve má displej zakřivený. Podívejte se na fotogalerii.

Acer Leap – první pohled z New Yorku

Acer Liquid Leap Fit

Prvním představeným chytrým náramkem dnes byl model Liquid Leap Fit. Ten se může chlubit elegantním vzhledem s vyměnitelnými pásky, které budou dostupné v různých barvách. Samozřejmostí jsou všechny nezbytné senzory. Dostalo se také na senzor srdečního tepu nebo senzor stresu. Informace vám náramek bude servírovat na 1palcovém, černobílém dotykovém OLED displeji. Při jeho používání se nemusíte nijak omezovat, neboť je voděodolný.

Acer Liquid Leap Fit

Acer Liquid Leap Active

Druhý náramek nese název Liquid Leap Active a je velmi podobný původním modelu. Disponuje 1palcovým OLED displejem, opět černobílým, ale dotykovým. Chybí mu však oba moderní senzory, které nabízí jen vyšší model Fit a Curve.

Acer Liquid Leap Active

Acer Liquid Curve

Další model Liquid Curve bude mířit na elegantněji smýšlející zákazníky. Nabídne totiž vyměnitelné pásky nejen různých barev, ale také materiálů. Lákavý bude také displej, který je zakřivený a také dotykový. Je také větší než u modelu Fit. Opět můžete počítat se senzorem srdečního tepu a stresu. Dozvěděli jsme se, že senzor tepu funguje automaticky a snímá jej až 200krát za den. Také model Curve se může pochlubit voděodolností.

Acer Liquid Leap Curve