Acer A200 už má Android 4.0. Modely A100 a A500 si počkají

1

Acer konečně oficiálně oznámil příchod nejnovější verze operačního systému Android Ice Cream Sandwich na tablet Iconia Tab A200, kterou si mohou v USA aktualizovat už nyní. Do konce týdne se má update rozšířit i dál, navíc se chystá jeho příchod také na další dva tablety výrobce, modely A100 a A500.

Iconia Tab A200 patří mezi jedny z cenově nejdostupnější tabletů výrobce a je tedy příjemné, že se aktualizace dostala jako první právě na něj. Tablet, který v sobě schovává např. procesor Tegra 2 s taktem 1 GHz, desetipalcový displej či systém Android 3.2 Honeycomb navíc nebude mít jen základní verzi ICS. Acer se totiž postaral o své vlastní dodatky.

Zleva Iconia Tab A200, A100 a A500.

Kromě obecně rychlejšího a svižnějšího zážitku při ovládání se tak uživatelé mohou těšit například na nastavitelné zkratky aplikací zamknuté obrazovky, vylepšený widget pro počasí a návrat rozšíření Acer Ring, které v sobě kombinuje rychlý přístup k sociálním sítím, aplikacím, webovým záložkám a dalším vychytávkám skrze originální nastavitelný kruh se zástupci, který lze vyvolat kdekoliv v prostředí tabletu nebo v případě zamčené obrazovky. Stejných vylepšení se dočkají také tablety A100 a A500, které budou na Android 4.0 aktualizovány v dubnu.

Zdroje: slashgear.com, m.androidcentral.com

Diskuze ke článku
Ig
Zajímavé, to bylo řečí o první aktualizaci na TF101 (asus tranformer) a kde nic tu nic a ostatní v tichosti vypouštějí aktualizace a nehledají výmluvy jako ASUS.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze