6palcové Meizu m3 Max by mohlo nabídnout nový procesor Helio P20

4

Řady přerostlých telefonů, které nazýváme tabletofony, zřejmě brzy rozšíří obr z dílen čínského Meizu. Chystaný model m3 Max údajně nabídne možná až šestipalcový displej a především se má stát prvním telefonem s novým procesorem Helio P20.

Meizu m3 Max
Meizu m3 Max

Čínské Meizu chystá již brzy představit svou další novinku. Po stránce vzhledu může připomínat například některé modely Huawei řady Mate a již i to naznačuje, že půjde o velké zařízení. Spekuluje se o displeji s úhlopříčkou 6 palců. Tělo telefonu má tvořit unibody hliníková konstrukce. Dostane se též na čtečku otisků prstů, která své místo najde na čelní straně. Chystaná novinka by měla být vůbec prvním telefonem, který se pochlubí novým procesorem MediaTek Helio P20, jenž je vyroben 16nm technologií a nabízí osm jader s taktem 2,3 GHz.

TIP! Mix jsou první chytré hodinky od Meizu. Vypadají jako běžné

Procesor by měla doplnit 4GB operační paměť a současně i dostatek místa pro vaše data. Ve hře je nejen 32GB verze, jejíž cena se odhaduje na přibližně 8 000 Kč s daní, ale také 64GB varianta s cenou pohybující se kolem 9 000 Kč. Ostatní specifikace v tuto chvíli neznáme, nicméně k představení modelu m3 Max by mělo dojít již během září.

Zdroje: weibo.com, tieba.baidu.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Axl
Jakej obr?
Uz 2 roky mam Lenovo Vibe Z2 Pro s 6'' QHD displejem a cekam na nejakeho vhodneho nastupce, ktery by mel displej jeste o kousek vetsi (6.2-6.8''), tenci ramecky a hardware pokud mozno na dnesni TOP urovni (spickovy CPU, aspon 4GB RAM, aspon 64GB uloziste, kvalitni ctecka otisku, kvalitni fotak).

A stale NIC na obzoru.

Jsem zkratka na vetsi uhlopricky, na desktopu mam 27'' (uz 3 roky, priste jdu nad 30''), na notebooku mam 15.6'', na tabletu 12'' a na telefonu zatim jen 6''.

Displej je proste okno do pocitacoveho sveta, okno do internetu. Nechci se tam koukat jen klicovou dirkou.
Nick Cave
přesně tak, fon pod 6p mi nesmí do baráku.. teď bude zajímavej Honor Note8, Asus Zenfone3 Ultra, Lenovo Phab2 Plus, obávám se ale, že toto Meizu nebude mít plné LTE

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze