Samsung Galaxy M62 zvládne 3 dny bez nabíječky. Představí se 3. března

aktualizováno
4
Samsung Galaxy M62 zvládne 3 dny bez nabíječky. Představí se 3. března
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Chystaný Samsung má lákat na baterii s kapacitou 7 000 mAh
  • Energii dočerpá nabíječkou o výkonu 25 W

Aktualizováno 24. 2. 2021

Dnes jsme se dozvěděli skrze facebookové stránky malajsijského zastoupení Samsungu, že 3. března 2021 dorazí Galaxy M62. Navíc také víme, že jde o globální pojmenování již představeného Galaxy F62. Existuje proto pravděpodobnost, že se s novinkou setkáme i na českém trhu, neboť modely řady Galaxy M se k nám již běžně dostávají.


Původní informace z 18. 1. 2021

Řada Galaxy M byla zpočátku cílena především na indický trh, avšak jsme velmi rádi, že ji Samsung postupně začal nasazovat i do Evropy, a to včetně českého trhu. Modely Galaxy M totiž vynikají velkými bateriemi zajišťujícími několikadenní výdrž při zcela standardním používání. Tímto trumfem dokáží zpravidla hravě zastínit většinu konkurence. Z loňských zástupců vyčníval nejvíce Galaxy M51 s baterií o kapacitě 7 000 mAh. Nepřímo na něj již brzy mohl navázat Galaxy M62, o němž se informace objevily v dokumentu amerického certifikačního úřadu FCC.

Dle dostupných informací se opět můžeme těšit na baterii s kapacitou 7 000 mAh. To už je porce, která vám může zajistit i skutečně celé tři dny bez nabíječky při používání, kdy se nemusíte nijak zvlášť omezovat. Jihokorejský výrobce se prozatím zuby nehty brání rychlému nabíjení, a tak budeme muset vzít zavděk tradičním 25W adaptérem.

Další informace zmiňují přítomnost tradičních konektorů USB-C a 3,5mm jacku. Můžeme spekulovat, že Samsung již samozřejmě nasadí nejnovější Android 11. Předpokládá se také přítomnost procesoru Exynos 9825 a 6GB operační paměti. Na další podrobnosti, stejně jako na termín představení, si ještě musíme počkat.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Naposledy upraveno: 18. 1. 2021 14:15
Nic moc.Jelimanuv iPhone da v klidu i 4 dny...teda jeste v kombinaci s 10ti litrovou powerbankou.
Hanz S
Hanz S
telefon s velkou baterkou potřebuji, ale je to samsung, takže to zase nějak zabijou - HD panelem, starým androidem nebo přemrštěnou cenou

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze