1 GB dat za téměř 60 Kč? Ano, i s takovou nabídkou se setkáte v roce 2022

3
1 GB dat za téměř 60 Kč? Ano, i s takovou nabídkou se setkáte v roce 2022
Fotografie: T-Mobile
  • T-Mobile má v nabídce nový datový balíček pro Twist
  • Za 2 GB měsíčně po dobu 1 roku zaplatíte necelých 1 400 Kč

Asi jste již zaznamenali, že T-Mobile všechny postupně přesune na nové 5G tarify, bez ohledu na to, zda se vám to líbí, nebo ne. Operátor v posledních dnech informuje klienty SMS zprávou, kdy k přesunu dojde, termíny se budou u jednotlivých smluv lišit, klidně i v řádech týdnů.

Bohužel se zvýšení cen netýká jen paušálu, více zaplatíte i za jiné služby, například u Twistu. Konkrétně se bavíme o datovém balíčku Twist Internet na rok, který byl ještě donedávna za 998 Kč, za který jste dostali 12 GB dat, každý měsíc jste mohli vyčerpat 1 GB dat. Nově získáte dvojnásobek dat, tedy 2 GB měsíčně (24 GB dat ročně), ovšem poskočila i cena, a to na současných 1 398 Kč. To znamená, že 1 GB dat vyjde na více než 58 Kč.

V minulosti se stávalo, že T-Mobile dával tento balíček s 50% slevou, zaplatili jste tedy „jen“ 499 Kč. Dá se očekávat, že i s tímto upraveným tarifem nějaká akční nabídka přijde, ovšem garance na ni pochopitelně neexistuje.

Diskuze ke článku
Janek Fanek
Janek Fanek
Nabídka "twist" služeb je pro T-mobile okrajová, operátor ji udržuje jen " pro forma ", aby se určité instituce nerozčilovaly, mě osobně pomáhá, protože utratím jen tolik, kolik je potřeba. Bohužel zvýšení ceny u dat, (v minulosti při zvýhodnění celkem přijatelné) se jeví jako rána pod pás. U této služby však žádná jiná přijatelná možnost není, jen to jen diktát sdruženého monopolního skupenství operátorů. Ach jo!
Alois Lopata
Alois Lopata
Kaktus 6GB měsíčně s neomezeným převodem nevyčerpaných dat, sociální sítě neomezená data, volání v kaktus síti zdarma, ostatní sítě za 2,50,-/min. To celé v podstatě za 100,- měsíčně (dobíjení pouze v dobíječce, kdy dostanete jednou tolik kreditu). Takže asi tak nějak no...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze