| Autor |
|
Zpráva |
| |
Flanker Nováček
| |
Zaslal: pá květen 21, 2010 8:01 am Předmět: LG BL 20 new chocolate |
|
|
Dobrý den,
nějaké postřehy k tomu dle mého názoru povedenému telefonu? Líbí se mi rychlé reakce, žádné záseky, perfektní odezva senzorových tlačítek, spousta možností rychlých přístupů (widgety, funkční klávesy, klávesy rychlé volby pro hlasové hovory) a docela intuitivní ovládání a pohyb v menu. Celkově dobrá výbava pro každodenní život s přemírou hovorů pro člověka jako jsem já, který se nekamarádí s plně dotykovými displeji (měl jsem S8300 Ultra).
Dílenské zpracování bych hodnotil jako výtečné, nebýt jedné docela zásadní věci. Když mi telefon přišel, rozbalil jsem ho, nechtěl jsem věřit docela velké vůli mezi jednotlivými posuvnými částmi telefonu při zavřeném stavu. Jinak funguje vysouvací mechanismus bez problémů a při "otevřeném" přístroji vůle žádná není. Proto se ptám, zda s tím má zkušenost ještě někdo další, nebo je to záležitost kusová a tudíž k reklamaci...? |
|
| Návrat nahoru |
|
|
| |
| |
standa.mis Nováček
| |
Zaslal: čt červenec 22, 2010 2:53 pm Předmět: Re: LG BL 20 new chocolate |
|
|
[quote="Flanker"]Dobrý den,
nějaké postřehy k tomu dle mého názoru povedenému telefonu? Líbí se mi rychlé reakce, žádné záseky, perfektní odezva senzorových tlačítek, spousta možností rychlých přístupů (widgety, funkční klávesy, klávesy rychlé volby pro hlasové hovory) a docela intuitivní ovládání a pohyb v menu. Celkově dobrá výbava pro každodenní život s přemírou hovorů pro člověka jako jsem já, který se nekamarádí s plně dotykovými displeji (měl jsem S8300 Ultra).
Dílenské zpracování bych hodnotil jako výtečné, nebýt jedné docela zásadní věci. Když mi telefon přišel, rozbalil jsem ho, nechtěl jsem věřit docela velké vůli mezi jednotlivými posuvnými částmi telefonu při zavřeném stavu. Jinak funguje vysouvací mechanismus bez problémů a při "otevřeném" přístroji vůle žádná není. Proto se ptám, zda s tím má zkušenost ještě někdo další, nebo je to záležitost kusová a tudíž k reklamaci...?[/quote] určitě je to reklamace protože já ho měl rok a ůplně v pohodě |
|
| Návrat nahoru |
|
|
| |
| |
|