ZTE U887: pětipalcový konkurent pro Samsung Galaxy Grand

1

Poznávacím znamením telefonů střední třídy se zřejmě stane obrovský displej. Takového zástupce nyní zřejmě chystá i čínské ZTE. Model U887 by měl lákat na pětipalcový displej.

Aktuálně se na trhu nachází LG Optimus L9 a Huawei Ascend G 600, kteří mají už opravdu velké displeje. Na pětipalcovou hranici však dosáhne až nedávno představený Samsung Galaxy Grand. Dalším konkurentem zřejmě bude ZTE U887, modelový název zatím není znám. Víme však hned několik informací ohledně výbavy. Displej nabídne úhlopříčku 5 palců a rozlišení pouze 800 x 480 pixelů. Stejné parametry má i již zmíněný Galaxy Grand.

Čtěte také: ZTE Grand S s FullHD displejem: první foto (aktualizováno)

ZTE U887

Zbylá výbava už dnes nijak nenadchne. Mnohdy dokonce překvapí, avšak v tom nepříjemném slova smyslu. Na mysli nyní mám použitý operační systém. V začátcích by mělo jít o starý Android 2.3.5 Gingerbread. O jeho chod se postará jednojdárový procesor s taktem 1,2 GHz a 512 MB RAM. Fotoaparát dosáhl na rozlišení 5 megapixelů a dostalo se i na přední VGA kamerku. Úložný prostor nabídne 4 GB, které si lze rozšířit paměťovými kartami. Poslední informace prozrazuje kapacitu baterie, která činí 2000 mAh. Cena ani dostupnost mimo čínský trh prozatím nebyla oznámena.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
lukas
Ale no tak... Pětipalcových telefonů je na čínském trhu spousta a nejsou to všechno jenom takovéhle šméčka... třeba ZOPO ZP900 (960x540, 5,3" IPS, 1 GHz dual-core, 1 GB RAM) za cca 250 USD (vč. DPH)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze