ZTE potvrzuje levný Blade L3 s 5palcovým displejem a Androidem 5.0

3

ZTE se letos rozhodlo nasadit novinky a to rovnou s nejnovějším Androidem 5.0. Nyní se potichu částečně představil chystaný model Blade L3, který svou výbavou zapadne do nižší třídy. Nabídne například 5palcový qHD displej nebo 8GB paměť.

Čínské ZTE v tomto týdnu oficiálně představilo svůj nadějný model Blade S6, jehož přednostmi je zdařilý design či velmi dobrá výbava v čele s podporou LTE a Androidem 5.0 Lollipop. Zatímco zmíněný model míří do střední třídy, je v přípravě i model pro méně náročné zákazníky. Na stránkách ZTE se objevila novinka Blade L3, o které výrobce prozradil pár informací. Kupříkladu displej bude stále 5palcový, avšak rozlišení poklesne na hodnotu 960 × 540 pixelů.

ZTE Blade L3

Šetřilo se také pod kapotou, kde tepe průměrný MediaTek MZ6582M se čtyřmi jádry a taktem 1,3 GHz. Operační paměť má v nižší třídě obvyklou hodnotu 1 GB. Dostatečná je interní paměť o velikosti 8 GB. V případě fotoaparátů počítejte s 8 megapixely na zadní straně a 2 megapixely na čelní straně. Radost jistě udělá, že se i mezi low-endy již dostává nejnovější Android 5.0 Lollipop.

Více informací ZTE prozatím neprozradilo. Známá tudíž není dostupnost ani cena.

Zdroje: wwwen.zte.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Pavel Rampas
Pavel Rampas
Jen opravuji název procesoru: MT6582M
Marko Jung
Marko Jung
Už se na něj těším :-)
Jose
Uz ho mam.sem z nej v rozpacich.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze