ZTE Grand S Flex se na českém trhu objeví v září, známe cenu

5

ZTE začne v polovině září na českém trhu prodávat svou vlajkovou loď pro letošní rok ZTE Grand S Flex. Jedná se o vylepšenou verzi modelu Grand S, který byl představen na začátku roku na veletrhu CES v Las Vegas. Kromě špičkové výbavy a tenkého těla chce novinka lákat zejména na příznivou cenu.

Telefon nabízí skutečně špičkovou výbavu, jak se na vlajkovou loď výrobce sluší a patří. Nabídne pětipalcový displej s FullHD rozlišením (1920 x 1080 pixelů). Uvnitř telefonu pak tepe čtyřjádrový procesor Snapdragon S4 Pro taktovaný na 1,7 GHz, který doplňují nadprůměrné 2 GB RAM. Interní paměť má kapacitu 16 GB a potěší, že je možné jí rozšiřit pomocí microSD karty o dalších 64 GB.

Z další výbavy pak můžeme zmínit třináctimegapixelový zadní fotoaparát s LED diodou a přední kameru s rozlišením 2 Mpx. V původní verzi Grand S dostal telefon akumulátor s kapacitou pouhých 1780 mAh, což se na tak výkonný hardware ukázalo jako naprosto nedostatečné. Naštěstí výrobce vyslyšel stížnosti a v modifikované verzi Grand S Flex již najdete akumulátor s kapacitou 2300 mAh.

Tip: ZTE Grand S Flex: první fotografie a informace

Na českém trhu se ZTE Grand S Flex objeví zhruba v polovině září a jeho cena by se měla pohybovat mezi 8000 - 8500 Kč, čímž by ZTE mohlo pěkně zatopit konkurenci. Brali byste za takovou cenu takto vybavený smartphone?

Diskuze ke článku
Azorek
Za 8500 beru, ale u nás když bude tak leda za 9990,-- v akci :D Známe to "měla by se pohybovat..." :))))
petr007
4" display a je to super telefon.
mikis
To by mě zajímalo kde jste přišli k té cene, ZTE Grand S se i na čínských stránkách pohybuje kolem 650$ tak dost pochybuji že vylepšená verze bude levnější a hlavně na specifickém českém trhu obzlášť!?
Boban
Právě mi dorazil do Tesco phoneshopu... Je ú-ú-ú-úžasný, a o něco lepší než HTC One X. Na HTC fakt čumim a klobouk dolu... Stojí u nás 7777, od dnes... 1.10.2013

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze