ZTE chystá špičkový tabletofon s Windows Phone 8. Nebo ne?

5

Na čínský „Twitter“ jménem Weibo unikla zajímavá fotografie připravovaného smartphonu od ZTE. Tu navíc uvolnil sám šéf divize tržní strategie, Lu Qian Hao, a dodal i několik specifikací. Nová vlajková loď by tak měla nabídnout obrovský 5,9palcový displej a FullHD rozlišení. Zařadí se tak do kategorie tabletofonů.

Velký a kvalitní displej navíc nebudou jediným lákadlem tohoto modelu, který podle všeho má status vlajkové lodi. V útrobách by se měla schovávat také DTS audio technologie pro vylepšení výsledného zážitku při poslouchání hudby či sledování filmů. 5,9palcový displej a FullHD rozlišení vypadá sice zajímavě, ale je zde jeden problém. Takto vysoké rozlišení totiž zatím Windows Phone 8 nepodporují.

Uniklá fotografie nové vlajkové lodi ZTE

Přístroj přinese údajně nejnovější Windows Phone 8 a příjemný baculatý design, který můžete vidět na obrázku. Vzhledem k výše uvedenému a také tomu, že telefon na zadní straně obsahuje ještě staré logo Windows Phone nevíme, co přesně ZTE plánuje, ani zda se nejedná jen o další kachnu. Nezbývá, než si počkat a doufat, že se nejedná o zajímavou chybu. Uvítali byste telefon s Windows Phone 8 s takto velkým displejem nebo jej podle vás nedokáže systém pořádně využít?

Zdroje: cnbeta.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
ING
system by bol na tom skvely, ale to by to nemohlo byt ZTE... preco ta znacka este nieje v EU zakazana
Llaco
Ten pomer pero a mobil mi nejako nedáva 6" displej
Frozr
Spíše mi to připomíná Zte Tania, celkem by to i sedělo
Lukáš Přikryl
Ono to je ZTE Tania!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze