Chystané ZTE Star 3: displej s jemností 806 ppi (aktualizováno)

3

O čínském výrobci ZTE je v posledních letech slyšet zřídka kdy. Nyní se však výrobce pokusí vyšvihnout zpět s chystaným modelem Star 3, který by měl zaujmout stylovým vzhledem, téměř bezrámečkovým displejem nebo dvojicí fotoaparátů na zadní straně. Nejnovější informace poté hovoří o 4K rozlišení displeje.

Aktualizováno 11. 6. 2015

Z nenápadného modelu ZTE Star 3, o kterém se začalo minulý týden spekulovat, se možná vyklube novinka historického významu. Objevily se totiž informace, že by 5,5palcový displej měl nabídnout na telefonech nevídané rozlišení 4K, tedy 3 840 × 2 160 pixelů. Výsledná jemnost by se vyšplhala na závratných 806 ppi. Prozatím však není nic oficiálně potvrzeno. Dodejme, že displej by měl být vyvinut speciální krystalovou strukturou, díky které by měl být pevnější a navíc i méně energeticky náročný.

Původní informace ze 3. 6. 2015

Čtveřice uniklé ilustrace zachycuje údajnou podobu modelu ZTE Star 3. Na první pohled je patrné, že se čínský výrobce bude snažit oslovit stylově smýšlející zákazníky. Lesklé plochy a ostře řezané hrany působí svěžím dojmem. Nepůjde však o jediný trumf v rukávu. Pravděpodobně 5,5palcový displej bude totiž takřka postrádat rámečky po bocích a ani pod displejem nebude zbytečně plýtváno místem. Ve výsledku by tak chystaný model nemusel být až tak velkým zařízením. Je však nutné mít na paměti, že jde o návrh podoby a reálná podoba může doznat změn.

TIP! ZTE Nubia Z9 představena: krasavec bez rámečků

ZTE Star 3

S čím se však zřejmě počítá, je dvojice fotoaparátů na zadní straně. Ty by mohly přinést schopnost pořizovat 3D snímky, případně funkci přeostřování pořízených snímků. Podrobnější informace nejsou v tuto chvíli k dispozici, a je tudíž také předčasné odhadovat případný start prodeje.

Zdroje: gsmarena.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
marty
A k cemu to jako je? Vetsi rozliseni rovna se polovicni vydrz na baterii. Uz vyrobci nehoni maximalni tloustku displaye, ale presedlali na co nejvetsi rozliseni. Taky k nicemu, kdyz to oko ani nepostrehne. Full HD jeste ano, 2k QHD jeste mozna... Ale toto uz je moc. Vhodne leda pro tabkety a TV s vetsi uhloprickou.
mrtvá žížala
vetsi spotrebu nikdo nepripusti, proc taky ze...teoreticka cisla budou sahat az do nebe, prakticky i pri osazeni lehce nadprumerne baterie rekneme 4000mAh bude vydrz dle vytizeni tak den a pul max. ale plna huba kecu o pouziti noveho toho ci onoho co zere az o xx % mene energie nez minula generace, to chybet nebude. skutecne prukopnicka doba je ta tam, uz bylo v podstate vse rozumne objeveno, vyrobeno. a samo ZTE je posledni roky v ramci pohledu z evropy spise bridil, kde sou ty doby kdy ZTE Blade byl namakany foun za super cenu. S jidlem ale roste chut a vse ostatni bylo predrazene nebo stalo za vylizprdel.
ascension
Dokud nebudou baterie lepší výdrž tak je 4k úplně zbytečně divál jsem se u Vodafone na s6 a na fhd mobil htc one m8s a rozdíl v rozlišení žádný.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze