ZTE chystá další tabletofon, tentokrát s 5,7palcovým displejem

1

Čínské ZTE nelení a své portfolio chce obsadit obřími telefony. Do vyšší střední třídy zamíří model P945 s obrovským, 5,7palcovým displejem a silnou baterií.

Před Vánoci byla představena Nubia Z5, za kterou stojí ZTE. Dále se spekuluje o modelu Grand S, který bude představen již za týden. Vždy jde o tzv. tabletofony. Nyní přichází třetí kousek od ZTE, prozatím nazývaný P945. Jednoznačně vítězí úhlopříčkou displeje, která se zastavila na 5,7 palcích. Záhy však zjistíme, že tento model nemíří mezi absolutní smetánku. Rozlišení displeje je pouze 1280 x 720 pixelů. Rastr sice bude stále jemný, nicméně vyšší modely nabídnou FullHD.

Čtěte také: Nubia Z5 od ZTE oficiálně: FullHD displej, 7,6 mm v pase a Android 4.1

ZTE P945

O plynulost operačního systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich se postará čtyřjádrový procesor s taktem 1,2 GHz. I telefon nepatřící k naprosté špičce sleduje módní trendy a tak svou tloušťku stáhl na pouhých 9 milimetrů. Poslední informace hovoří o 8 megapixelovém fotoaparátu a přední kamerce s rozlišením 1 megapixel. Dostupnost na domácím čínském trhu je v plánu ne přelomu prvního a druhého čtvrtletí. Zda-li se ZTE P945 podívá i na jiné trhy prozatím známo není.

Zdroje: unwiredview.com