Zrychlili jsme mobilenet.cz. Co je nového?

48

mobilenet.cz roste a jsme rádi, že nás čtete stále více. Návštěvnost však narostla takovým způsobem, že zejména v exponovaných obdobích veletrhů, kdy jste všichni nedočkavě hledali informace o zajímavých novinkách, se mobilenet.cz zpomaloval a ve vzácných případech došlo i k přetížení serveru. Nyní jsme ale mobilenet.cz výrazně zrychlili. Co dalšího je nového?

V posledních týdnech jste si ale určitě všimli výrazného zlepšení. Díky cachování jsou odezvy mnohem rychlejší, a to i v nejnáročnějších obdobích, což jsme si v ostrých zátěžových testech ověřili nejen v průběhu veletrhu v Berlíně, ale i při představení nových iPhonů. I přes opakované testování se může stát, že se setkáte s ojedinělým problémem. Pokud byste zaznamenávali obtíže či chyby při načítání mobilenet.cz, napište nám na info@mobilenet.cz. Pro co nejefektivnější vyřešení problému přiložte vždy i verzi systému a prohlížeče, kterou používáte a případně také screenshot.

V zájmu zrychlení mobilenet.cz jsme museli dočasně opustit synchronizaci indikace nových článků pomocí zlatého pruhu na ikonce mezi zařízeními, ale usilovně hledáme cestu, jak tuto funkcionalitu opět v určité podobě přidat zpět.

Odezvy serveru ve vteřinách
Graf znázorňuje odezvy serveru od června do současnosti. Červená linie značí den nasazení plného cachování stránek.

Změny v rubrikách

Podle statistik využívání horního menu jsme tuto část webu rovněž upravili tak, abyste oblíbené rubriky našli rychleji. Z hlavního menu se do rubriky ostatní přestěhovala podrubrika operátoři, naopak jsme v hlavním menu zavedli novou rubriku notebooků s možností filtrování podle značek. V sekci ostatní přibyla také podrubrika oblíbených wearables, skrývající novinky i recenze chytrých hodinek, brýlí, náramků a další nositelné elektroniky. Přibyla také podrubrika auta, ve které naleznete nejenom jednotlivé díly našeho seriálu Auta a mobily, ale také novinky z oblasti konektivity.

Menu mobilenet.cz

Další novinky na obzoru

V nejbližší době pro vás chystáme další porci ještě větších novinek a změn. Budeme rovněž rádi, pokud nám napíšete vaše postřehy a náměty na přidání nových funkcí a možností.

Děkujeme za důvěru a přízeň

Vaše redakce mobilenet.cz

Diskuze ke článku
maros
Chválim, ste najlepšia redakcia, čo sa týka recenzií telefónov, a informácií o nich! Príjemný redaktori, kvalitné recenzie, sem tam možno nejaká chybička, ale to sa stane každému. Mobilmánia oproti vám zaspala dobu, a nesiaha vám ani po kotníky. Len tak ďalej, nech vám to vydrží :)
Frozrlighting
Nejvíce ze všeho bych asi uvítal srovnání několika modelů, jako to má např. web Phonearena
Vendel
Já bych zase uvítal větší využitelnost katalogu. Chybí mi tam například řazení podle vybavenosti, to je jediná věc, kde má konkurence dle mého navrch (ač je například procentuální řazení podle vybavenosti značně subjektivní, alespoň základní přehled to člověku umožní). Nebo také řazení dle ceny by se hodilo, cokoliv.
Radek Spáčil
Radek Spáčil
Mno, hlavně design by potřeboval upravit. Dnes už web vypadá poněkud "historicky"... Nový kabátek např. v Material designu by byl velmi osvěžující. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze