Živé fotografie modré varianty Samsung Galaxy S4 Active

10

Samsung minulý týden představil odolnou verzi své vlajkové lodě Galaxy S4, která dostala označení Active. Je určená pro všechny aktivní lidi, kteří chtějí smartphone se špičkovou výbavou, ale zároveň se o něj nechtějí bát ani při outdoorových aktivitách. Na internetu se nyní objevily živé fotky modré varianty tohoto modelu.

Kromě modré varianty bude Galaxy S4 Active k dispozici i v neméně výrazné oranžové. Konzervativnější zákazníci si mohou vybrat šedou verzi. Všechny barevné varianty nabízí stejnou výbavu.

Tip: Samsung Galaxy S4 Active: odolná novinka se špičkovou výbavou

Samsung Galaxy S4 Active nabízí pětipalcový TFT displej s rozlišením 1 920 × 1 080 pixelů, který dostal zvýšenou citlivost umožňující ovládání i v rukavicích. Uvnitř telefonu se skrývá čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 600 taktovaný na 1,9 GHz, doplněný o grafický čip Adreno 320 a 2 GB RAM. Interní paměť má hodnotu 16 GB a nechybí ani slot na paměťové karty. Fotoaparát dostal rozlišení 8 Mpx s autofokusem, LED diodou a speciální módem pro podvodní focení.

To nejvýznamnější předností Galaxy S4 Active je totiž jeho dokonale utěsněné tělo, které splňuje certifikaci odolnosti IP67, což znamená, že je odolná proti vniknutí jakéhokoliv prachu a můžete ho ponořit do vody do hloubky 1 metru po dobu 30 minut.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Romualdo
Krasavec...
Jirka
Odolnost proti vode a menitelna bareka ?? To je sakra bomba, kam se hrabe sony se svou Z, a co jsem fanousek sony..
Pepa
Měl jsem možnost tento mobil v sobotu ,,ošahat,, červenou barevnou variantu!
Moc mě potěšil!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze