Zbrusu nové ZTE Grand S II disponuje ovládáním hlasem à la Moto X

Technologie kráčí svižným krokem kupředu a největší radost z toho můžou mít samotní uživatelé. Další zajímavá funkce, se kterou jako první přišla Motorola v modelu Moto X, tzv. Touchless control, neboli ovládání hlasem, nyní bude zvládat další telefon, ZTE Grand S II.

ZTE Grand S II

Novou technologii ZTE zakomponovalo rovnou do své vlajkové lodi pro rok 2014. Grand S II bude umět naslouchat i při vypnutém displeji, budete ho tak pomocí pokynu probudit, aniž byste se jej dotkli. ZTE sice s touto technologií nepřichází jako první, její rozvoj ale vítáme. Dále bude možné ovládat telefon při řízení ve speciálním módu My Drive. Poslední vyzdvihovanou funkcí je pak pořízení fotografie pomocí prostého "Cheese". Níže přikládáme video, které vám sdělí totéž, jen v osobitém západním ZTE stylu.

Informace o samotném zařízení doplníme později, až budou kompletnější, nyní vám můžeme nabídnout je výčet těch nejdůležitějších specifikací. Úhlopříčka displeje se vyšplhala na hodnotou 5,5 palce, rozlišení nemůže být jiné, než Full HD. Uvnitř telefonu nalezneme populární procesor Snapdragon 800 o taktu 2,3 GHz na čtyřech jádrech. Sekundují mu 2 GB paměti RAM. Tento hardware bude dodávat výkon k chodu Androidu 4.3 Jelly Bean, který bude opatřen uživatelskou nadstavbou od ZTE. Fotit budete moci buď zadním 13megapixelovým fotoaparátem, na autoportréty pak poslouží 2megapixelová přední kamerka. O udržení takto výkonného zařízení při životě se bude pokoušet baterie o kapacitě 3000 mAh.

Zdroje: talkandroid.com, engadget.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze