Závodní hra Asphalt 8: Airborne dostupná i pro BlackBerry 10

8

Zatím poslední díl slavné série Asphalt, dříve známé jako Asphalt Urban, se u mobilních hráčů těší velké oblibě. Asphalt 8: Airborne přináší spoustu zábavy v arkádových honičkách v devíti lokalitách po celém světě a nově si ji mohou vychutnat také uživatelé zařízení s operačním systémem BlackBerry 10.

Aktualizace 21.1.2014 - závodní hra Asphalt 8: Airborn je nyní dostupná také pro BlackBerry Q10 a BlackBerry Q5.

Hra Asphalt 8: Airborn poprvé vyšla na platformy Android a iOS v létě 2013. V listopadu se následně dočkali uživatelé platformy Windows Phone a Windows 8 a nyní přišla řada také uživatele BlackBerry 10. Gameloftu se tak podařilo dodat svou nejnovější závodní hru na všechny čtyři hlavní mobilní platformy, takže uživatelé mohou například soutěžit v multiplayer módu napříč všemi druhy zařízení.

TIP! Přečtěte si také kompletní recenzi hry Asphalt 8: Airborn

Nečekejte v žádném případě reálné chování automobilů, model poškození nebo zákony fyziky. Asphalt 8: Airborn vás má především bavit rychlými závody, bláznivými triky, skvělou grafikou a nabídkou 47 sportovních automobilů, mezi kterými nechybí ani slavné sporťáky Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX nebo Pagani Zonda R. Závody se odehrávají v lokalitách po celém světě jako jsou Benátky, Francouzská Guyana, Island nebo nevadská poušť.

Hra Asphalt 8: Airborn je dostupná pro uživatele zařízení BlackBerry Z10 a BlackBerry Z30 a zaplatí za ni symbolických $0.99, tedy asi 20,- Kč. Pokud máte BlackBerry Q10 nebo Q5, a přesto byste si chtěli užít také rychlé závody v nejlepších sporťácích, můžete stahovat starší, ale neméně povedený díl Asphalt 7: Heat. Nejnovější díl pro tato zařízení s QWERTY klávesnicí k dispozici není.

Stáhnout Asphalt 8: Airborne

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Lukáš
Nejdou na BB pouštět náhodou aplikace z androida? Resp. mohl jsem si na BB zahrát tuto hru ve verzi pro android, je to možné?
Jirka
A proč není tato hra dostupná pro Xperii L ?
michal
Neni dostupne pro lg g2? Wtf? Telefon by to mel zvladat ne?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze