Zástupce střední třídy HTC A12 uniká, nabídne Snapdragon 410

8

Výrobci se snaží chrlit jeden špičkově vybavený smartphone za druhým, někteří uživatelé však maximální funkční výbavu nepotřebují. Zástupcem z řad střední třídy se stane také připravované HTC A12, které se právě v těchto dnech objevuje na internetu.

Nepřehlédněte:

Cenově dostupných smartphonů není nikdy dost. Novinka v podobě modelu HTC A12 má nabídnout čtyřjádrový a 64bitový procesor Snapdragon 410 s taktem 1,2 GHz od Qualcommu, procesoru bude sekundovat 1 GB paměti RAM. Displej nabídne úhlopříčku 4,7 palce, rozlišení se pak ustálí na hodnotě 1 280 × 720 pixelů.

Levné a už představené HTC Desire 620

Uvnitř samozřejmě nalezneme operační systém Android ve verzi 4.4 KitKat s nadstavbou HTC Sense. Fotoaparát nabídne rozlišení 8 Mpx a čelní fotoaparát pro videohovory pak rozlišení 1,3 Mpx. Baterie disponuje kapacitou 2 100 mAh. Rozměry novinky HTC A12 by se měly ustálit na hodnotě 139,8 × 69,5 × 9,5 milimetrů.

Oficiálního představení novinky bychom se měli dočkat na světovém kongresu MWC 2015 v Barceloně, cena je prozatím nejasná, stejně jako design novinky.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Dave Korčák
Dave Korčák
To je,až na procesor nexus 4 :)
l.orient
no,nic moc temy
Honza “Nedos” Nedvěd
Honza “Nedos” Nedvěd
2 gb ramek by už měl být standart střední třídy.
Honza “Nedos” Nedvěd
Honza “Nedos” Nedvěd
Viděl jsem odladěnost Sense na HTC s 768 MB ram, tragedie, mám tablet s 1GB ram, stojí to za starou bačkoru, multitasking moc nefunguje. Nakonec mám Samsung as 2GB ram a tam se ty aplikace dají přepínat aniž by se pořád musely spouštět znovu. I když ani ty 2 GB nejsou někdy uplně optimální.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze