Zákazníci Vodafonu si mohou pořídit SIM kartu i v Mobil Pohotovosti

4

Vodafone od začátku července umožňuje zákazníkům pořídit si SIM kartu i ve všech pobočkách Mobil Pohotovosti. Zároveň si zákazníci v prodejnách také vyřídí přenos čísla do Vodafonu a ti stávající mohou požádat o změnu platební metody z předplacené na tarifní.

Mobil Pohotovost

Vybírat mohou zákazníci z nabídky aktuálních Red tarifů a pořídí touto cestou jakýkoliv tarif s výjimkou tarifů Red Premium. Dále si mohou pořídit Mobilní připojení 10 GB, Mobilní připojení 4 GB a Mobilní připojení 500 MB.

TIP! Vodafone v červenci: HTC One mini 2 a další novinky

Vodafone logo

Zákazníci mimo to získají za uzavření nové smlouvy od Mobilní Pohotovosti odměnu v podobě poukazu na vrácení peněz za nákup mobilního telefonu. Výše poukazu je určena podle zakoupeného RED tarifu a zákazníci jej uplatní přes stránky www.mp.cz po zaplacení prvního vyúčtování služeb.

Zdroj: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
Pinďour
Mobilpohotovost mi před rokem prodala fungl novej noťas HP, drobný problém byl v tom, že byl z nějaký megaloupeže (přišlo se na to v servisu). Policajti mě pak rok votravovali. Asi mi to mělo secvaknout, nové zboží, zánovní, použité .. Nové je předražené, zánovní = různý vyloupený kamiony & sklady, použité od zoufalců a čorkařů. Já bych se dnes Mobilpohotovosti velkým obloukem vyhnul, služby raději objednal přímo u operátora, pokud jde o telefon, raději šedivku (poctivě dovezený z Polska, Maďarska & drobným podvodem na DPH)
Yegor
Mobilpohotovost? NIKDY
panco
Jsou to svindliri,od mobilpohotovosti uz nikdy nic!Take jsem se u nich nechal napalit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze