Z říše fantazie: Windows Phone 8 telefon na motivy Ferrari

2

Jak by se vám líbil mobilní telefon s operačním systémem Windows Phone a designem inspirovaným automobily Ferrari? V běžném prodeji se asi takového kousku hned tak nedočkáme. Na webu se ale objevil zajímavý koncept.

Koncept smartphonu GB Navigator byl inspirován u známých luxusních aut Ferrari

Tip: přečtěte si také článek - Vertu Ascent Ferrari GT: luxus á la Schumacher

Koncept na svých stránkách publikoval Grigory Bary, známý ruský návrhář. Při jeho tvorbě se inspiroval italskými automobily Ferrari. Telefon z nich přejímá různá zaoblení a "aerodynamické" prvky. Design je celkově rozhodně velice originální. V případě, že by se dnes začal takovýto kousek prodávat, znamenalo by to opravdovou revoluci. Dnešním standardem jsou totiž až na výjimky nudné placky s jednolitým tělem bez výraznějších vystupujících prvků a pokud možno co nejtenčím profilem. Fotogalerii konceptu s názvem GB Navigator si můžete prohlédnout níže:

Co na originální design tohoto Windows Phone 8 telefonu říkáte? Budou takto jednou v budoucnosti naši mobilní miláčkové vypadat? Pokud ano, tak proti tomu rozhodně nic mít nebudeme.

Zdroje: concept-phones.com, grigorybars-design.blogspot.ru

Diskuze ke článku
Tomáš
Na pohled opravdu krásný a originální telefon, ale podle mě v praxi naprosto k ničemu. Obrovská tlustá kráva s malým displejem (na rozměry přístroje). Design krok vpřed, praktičnost 3 kroky vzad......
Posik
spíš bych bral to auto :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze