YouTube pro Android se zřejmě brzy naučí přehrávat videa na pozadí

11

Aplikace YouTube pro Android se pravděpodobně již brzy dočká zásadního vylepšení, které je dlouze očekáváno. V jedné z příštích verzí bychom totiž měli mít možnost aplikace minimalizovat, přičemž přehrávání bude i nadále pokračovat na pozadí.

YouTube oznámil vstup na pole mobilních telefonů

Google svou aplikaci YouTube neustále vyvíjí a vylepšuje. Nedávno jsme se například dočkali možnosti minimalizovat video v rámci aplikace, kdy se jednoduchým gestem zmenší do malého obdélníčku a vy například můžete hledat jiná videa, zatímco přehrávání nadále běží. Redakci zahraničního serveru AndroidPolice.com, se podařilo najít velmi zajímavou novinku v chystané verzi 5.2.27.

Konkrétně půjde o přehrávání videa i v momentě, kdy aplikaci minimalizujete. Po tomto spousta uživatelů již delší dobu volá. Aktuálně se totiž přehrávání přeruší okamžitě ve chvíli, kdy aplikaci opustíte, což není moc praktické. Po nasazení novinky již tak nebude problém například odpovědět na zprávu, či si zapsat poznámku nebo údaj do kalendáře. To však není vše. Přehrávání na pozadí by mělo fungovat i v případě, že uzamknete displej. To již přímo nabádá na klasické poslouchání, kdy není nutné, aby displej svítil.

Otázkou nyní je, v jaké fázi testování nové vymoženosti pro YouTube Google je. Doufejme, že se nasazení do finální verze dočkáme co nejdříve.

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
Kristián Míža
Kristián Míža
bylo na čase,tohle měli udělat už od začátku.
mirek
Tak to umel Touchpad a Playbook uz od zacatku to znamena ze o vykonu to neni.
Kristián Slota
Kristián Slota
Slava
ufon
Pouzivam WP, no aj tak konecne. Toto vedel iOS 5 este s povodnou yt appkou od Applu...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze