YouTube Music Key: placený přístup k hudbě a videoklipům

4

Nebojte se, nová služba YouTube Music Key vám nezabrání sledovat hudební videa na YouTube zdarma. YouTube Music Key je placený přístup, který dovolí uživateli přehrávat vysoce kvalitní hudbu a videoklipy bez reklamy. Program začíná příští týden a prozatím bude pouze v beta programu pro pozvané.

YouTube plánuje spustit službu Music Key, což je jakási předplacenka, která vám dovolí sledovat neomezené množství hudebních videí bez reklamy. Christophe Muller z YouTube říká „Umělci a fanoušci udělali z YouTube největší hudební platformu na světě, my chceme pro tyto dvě skupiny vytvořit místo, kde se budou moci střetávat.“

TIP: YouTube nyní umí odesílat videa do fronty v Chromecastu

Na stránce YouTube i v Android a iOS aplikaci se objeví nová položka Music, která vám po otevření dá doporučení na to, jaký klip nebo jaké album byste si měli pustit. To vše můžete dělat i zdarma, ale pokud se chcete zbavit reklam, budete muset platit 8 dolarů měsíčně (cca 180 korun). Pozvaní beta testeři dostanou 6 měsíců služby zdarma. Služba se tak vyplatí hlavně fanouškům videoklipů, jelikož za stejnou nebo i nižší cenu si můžete zaplatit předplatné u jakékoliv větší hudební služby, jako jsou Spotify, Google Play Music a další.

Zdroje: youtube-global.blogspot.cz, talkandroid.com

Diskuze ke článku
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Stačí doplněk do Chromu AdBlock :)
Grom51
Na BB 10 mi stačí aplikace SuperTube a mám všechny tyto funkce .. zdarma .. a mnohem více.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze