YouTube Mix přichází na Android i iOS

3

Již před nějakou dobou jste si mohli z jedné písničky na YouTube udělat celý playlist podobné hudby díky službě YouTube Mix. Nyní je tato funkce dostupná i na telefonech a tabletech. A nemusíte kvůli tomu ani aktualizovat aplikaci.

YouTube je především služba pro přehrávání, nahrávání a streamování videí. Spousta uživatelů ji však využívá pro poslouchání hudby. Najdete tu řadu alternativních umělců, ale také samozřejmě mainstreamové interprety. Již před nějakou dobou proto Google představil YouTube Mix, který byl dosud dostupný pro počítače. Ten vám dokázal okolo přehrávané písničky postavit celý playlist podobné hudby. Nyní tato služba přichází i na telefony a tablety.

YouTube Mix pro iOS i Android

Stačí, abyste do vyhledávání zadali název interpreta a aplikace vám rovnou nabídne přehrát playlist YouTube Mix, který je automaticky generovaný (u mainstream hudby očekávejte video přímo od VEVO). Pokud už nějakou písničku posloucháte a chcete z ní vytvořit mix, tak se stačí podívat na „další videa“ a u nich naleznete odkaz na playlist Mix.

Tato novinka je dostupná pro systémy Android i iOS a nevyžaduje aktualizaci. Stačí tedy otevřít aplikaci, najít hudbu a zapnout mix.

Stáhnout YouTube

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidpolice.com, talkandroid.com

Diskuze ke článku
darebak
A kdy bude youtube ochotné hrát i na pozadí, při vypnutém displeji :-)? Asi nikdy že..
Anonym
Dokud to nebude umět přehrávat na pozadí (ideálně dokonce i při vypnutém displeji), tak to je všechno stejně k ničemu. Ale prý už na tom pracují, ačkoli to slýchám už několik měsíců.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze