YouTube aplikace pro Android umí ořezávat videa

4

Google nově oznámil přidání jedné zajímavé funkce, která ulehčí nahrávání videí přímo z vašeho Android přístroje na váš YouTube kanál. Jedná se o jednoduchou funkci ořezávání videa při nahrávání.

YouTube

Zdánlivou maličkostí je nově přidaná funkce do Android aplikace YouTubu. Při nahrávání videí přímo z vašeho přístroje je možné nově zvolit sekci videa, kterou chcete nahrát. Tím pádem můžete vystřihnout krátký moment z delšího videa bez nutnosti používat aplikace třetích stran, což šetří čas. Funguje to jednoduše, při nahrávání videa skrze aplikaci se vám v nastavení nahrávání zobrazí dva posuvníky, kterými ohraničíte segment, jenž chcete nahrát. Přidáte si titulek, popisek a video můžete nahrát.

TIP: YouTube Music Key za dveřmi: za poplatek videa offline a bez reklam

Snímky z aplikace

Stáhnout YouTube

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: plus.google.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
Dan
Hmmm. To, že byla hlavní aplikace Youtube na WP blokována a to samotným Googlem, je všem jedno. Zde Google dal jasně najevo, jak se staví nejen ke konkurenčním systémům, ale také k samotným uživatelům a zákazníkům. Prostě u nich platí toto pravidlo: "Jste uživatel WP?? Tak to zapomeňte na naše služby." Je mi velice líto, že Youtube patří Googlu, protože to je jediná služba, co od nich používám. (Proto také nemám Youtube účet. Nepotřebuji totiž účet Google.)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze