Wunderlist pro Windows (Phone) 8.1 už není beta. Stahujte finální verzi

3

Aplikaci Wunderlist používají lidé po celém světě. Jejím úkolem je zaznamenávání vašich myšlenek, úkolů a všeho důležité, co byste mohli zapomenout, nebo jen potřebujete zaznamenat. Uživatelé Windows a Windows Phone byli donuceni k používání beta verze. Tomu už je konec, žádná beta, Wunderlist je plnohodnotný i na Windows (Phone) 8.1.

V jednoduchosti je krása. Přesně díky tomu je Wunderlist tam, kde je. Intuitivní prostředí, snadné zaznamenávání, synchronizace s dalšími zařízeními na jiných operačních systémem, celková přehlednost, sdílení, komentáře a dostupnost – zdarma. To vše dělá z Wunderlistu žádanou aplikaci, kterou si nově mohou užít i všichni majitelé Windows Phone 8.1. Nejen jim doporučujeme Wunderlist vyzkoušet.

Wunderlist: To-Do List & Tasks – Beta verze na Windows Phone 8
Wunderlist: To-Do List & Tasks – Beta verze na Windows Phone 8.1

Stáhnout Wunderlist: To-Do List & Tasks

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
P.P.
Velka skoda, ze neumi zivou dlazdici, potreboval bych mit ukoly stale na ocich, jinak velmi zajimava appka!
Pepa
Je pěkné, že se takto zajímáte o aplikace, ale informovat o každé co vyjde asi nemá smysl, to evokuje pocit, že na WP je tak málo aplikací, že se musí o každé psát.
P.P.
Doporucuji 2Day, ta ma zajímavější moznosti vcetne živé dlaždice.

4Pepa-zajímavá úvaha, ale myslím, že jakýkoliv zajímavý článek, ať jde o aplikaci, nebo recenzi mobilu, je přínosný. Navíc myslím, že kdyby se tu psalo o každé aplikaci, co existuje pro windows phone, tak se opravdu nedělá nic jiného. Sam jsem po 2,5letech přešel ze Samsungu galaxy s2 a můžu říct, že jsem na většinu aplikací našel plnohodnotnou náhradu a hlavně, běží vše svižněji. Opravdu to už dávno není s počtem kvalitních aplikací průser, jak jsem očekával, při čtení podobných příspěvků, jako je ten Váš...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze