Worms 2: Armagedon ke stažení pro Android a iOS

2

Po úspěchu na konzolích a PC dobývá armáda krvelačných červíků se svými padáky, teleporty, jetpacky, bazookami, granáty, uzi, ale i výbušnými ovcemi Android a iOS. Worms 2: Armageddon je tahovou strategií ve 2D prostředí, ve které se vzájemně likvidují týmy roztomilých červíků.

Ve Worms 2: Armageddon pro Android a iOS mají hráči k dispozici všechny zbraně, na které jsou zvyklí z verzí pro PC a konzole. Stejně tak zůstala zachovaná typická grafika, legrační zvukové efekty a vynikající hratelnost. Přes 30 misí pro jednoho hráče, ve kterých se setkáte i s novými prostředími - Manhattan, Středověk, Sport, Stavba a Sýr, vám zaručí zábavu na hodně dlouho.

Mnohem větší zábavu však poskytuje propracovaný multiplayer. Kromě lokálního multiplayeru pro 2 - 4 hráče na jednom zařízení nabízí hra i asynchronní multiplayer, kdy si přes Wi-Fi zahrajete se svým přítelem jeden-na-jednoho. To znamená, že nemusíte být neustále online, ale můžete hrát tah za tahem. Kromě Google Play je verze pro Android dostupná i pro Kindle Fire HD a stejně jako v případě iOS za ní zaplatíte necelou stokorunu.

Stáhnout Worms 2: Armageddon

Google Play App Store

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Hopik
Tak na tuto nostalgickou hru jsme čekal. Už ji mam v teple v nexus 7.jenom škoda ze se nedá hrát přes internet jenom v místní wifi sítí.
Andy
Co vsak nikoho nepotesi ze pri kazdem spusteni je treba pripojeni k internetu ! takze na offline hrani v zahranici ci na dovolene kde neni dobry signal zapomente .. Hru jsem si koupil hlavne kvuli MP ale zde narazite na dalsi problem protoze jde hrat pouze pres wifi .. Autory teto hry bych s chuti propleskl aby se probudili a uvedomili si ze zijeme v dobe 3g/4g technologii ktere jsou mnohdy kvalitnejsi a hlavne bezpecnejsi nez wifi v hotspotech. Jedina prednost wifi je asi kdyz jste doma u routeru ale proc bych coma kde mam pc mel hrat worms na mobilu ?! Na hloupe overovani kterym trestaji akorat poctive zakazniky i moznost zapnout pri MP 3g pripojeni jsou spousty stiznosti ale Team17 je proste ignoruje a to je u hry za 3.99 smutne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze