Windows Mobile 6.5 je tu! Co přinese nejnovější build?

5

Windows Mobile nikdy nebyl moc přívětivý v ovládání prsty a jelikož je sedmá revoluční verze stále značně daleko, zraky všech jsou upřeny k inovaci jménem Windows Mobile 6.5, jejíž plná verze právě spatřila světlo světa. Přinesla nám kýženou pohodlnost a změnu, nebo si budeme muset počkat na Windows Mobile 7?

Jak hlásí oficiální zprávy, nová verze mobilního operačního systému Windows Mobile 6.5, která nám má zkrátit čekání na „opravdovou“ revoluci, si to právě šine k nám, uživatelům. Již nyní chystáme podrobný článek s uživatelskými zkušenostmi a představením všeho důležitého a nového, co Windows Mobile 6.5 přinesly. Nyní si můžete stručně přečíst, co zásadního nová verze přináší.

Přední inovace oproti betaverzím:

  • vylepšená grafická podoba domácí obrazovky Titanium včetně rychlejší odezvy a průhledných oken
  • kompletně předělaná informační lišta, kterou nyní naleznete dole (podobně jako ve „velkých“ operačních systémech). Vše navíc zvětšeno a přizpůsobeno ovládání prsty
  • správce systému graficky upravený a začleněný do horní vysouvací lišty
  • dobrá stabilita a rychlost
  • další drobné inovace

Plné téma a test celého systému i s obrázky můžete očekávat již brzy. V případě dotazů ohledně WM 6.5 se obracejte do diskuze, kde vám na všechny aktuální dotazy odpovíme.

Diskuze ke článku
Smou1a
Pujde updatovat i na HTC Diamond?
Michal Maliarov
Michal Maliarov
Ano, nejnovější build testuji právě na HTC Touch Diamond a šlape to bezchybně. Doporučuji ROM s názvem PROTOTYPE, build číslo 23060.
Smou1a
Děkuju
Roman
pujde nainstalovat na samsung s8000 jet

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze