Windows 10 Mobile dostávají slow-motion mód ve fotoaparátu

10

Aplikace fotoaparátu v operačním systému Windows 10 Mobile dostává aktualizaci. Ta přináší mnohými jistě očekávaný slow-motion mód, tedy záznam zpomaleného videa. Nová funkce se však dostane jen na vybrané modely.

Ačkoliv se Windows 10 Mobile ve své finální podobě k uživatelům ještě nedostaly, vývoj nadále pokračuje. Nejnovější aktualizace přinesla aplikaci Fotoaparát novou možnost při natáčení videa. Jde o v poslední době oblíbený slow-motion mód, tedy režim zpomaleného záznamu videa. Aktivujete jej pomocí trefně zvolené ikonky se želvou. V ten moment bude telefon nahrávat video v kvalitě 720p a se 120 snímky za vteřinu. Po uložení videa jej budete moci nadále upravovat a například některé části záznamu pustit v běžné rychlosti a ostatní nechat zpomaleně. Vzniknout tak mohou velmi zajímavá videa.

Slow-motion mód

Prozatím je nová funkce dostupná v podstatě jen pro uživatele programu Insiders, kteří testují Windows 10 Mobile a navíc omezena pouze na dva telefony. S novou funkcí budou moci pracovat majitelé Lumií 930 a 1520. O dalších modelech se v tuto chvíli neví, nicméně je téměř jisté, že slow-motion mód obdrží i vlajkové modely Lumia 950 a 950 XL.

Zdroje: windowscentral.com

Diskuze ke článku
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
Zdravím, bude i videopohled na aktuální verzi?
Honza
Bezva, na tuhle fce jsem docela čekal. Ale zatím ji přístupnou nemám, ikdyž mam L930 s IP W10 a Fast Ringem... :/ nevim proc...
Lumiák
Supr zpráva
Vescho
Caute, da sa vam aj upravit to video spomalene po natoceni? Lebo mne to len hodi taku ikonku akoze orezanie videa ci co to je a hned spat na video,neda sa teda upravit cast ktoru spomali ako sa pise v clanku,inak super vec toto mi na windows dost chybalo po prechode z ip,teraz uz mam vsetko ☺

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze