Vyšla první část hry Minecraft: Story Mode od Telltale Games

3

Od nyní už nebude platit, že se v Minecraft odehrávají jen ty příběhy, které si sami vytvoříte. Hra Minecraft: Story Mode, která vznikla ve spolupráci studia Telltale Games a Mojang, vás totiž vyšle na epické dobrodružství v tomto kostičkovém světě.

Studio známé pro své příběhové adventury se spřáhlo s tvůrci Minecraftu a připravilo hru Minecraft: Story Mode. Ta je jako další hry od Telltale rozdělena na epizody a celek tak připomíná seriál. První epizoda právě vyšla a vy si ji můžete stáhnout do svého telefonu nebo tabletu. Pro Android je cena stanovena na 148 Kč a pro iOS verzi si budete muset přichystat 4,99 €.

Koupí získáte první epizodu a zbývající obsah si budete moci dokoupit přímo ve hře, až bude dostupný. Pokud si ho předplatíte dopředu v rámci Season Passu, tak ušetříte 25 %. První epizoda nese název The Order of the Stone a představí vám skupinu dobrodruhů. Příběh se točí okolo zla, které proniklo do světa. Něco se totiž pokazilo a kdo jiný než naši přátele to mají dát do pořádku. Sami to ovšem nezvládnou. Proto se vydají hledat mocný řád Order of the Stone. Ten reprezentují čtyři mocní dobrodruzi, kteří porazili Ender Draka. Bez jejich pomoci bude svět nadobro ztracený.

Stáhnout Minecraft: Story Mode

Google Play App Store

Diskuze ke článku
Ovce
Proc neni mobilecast ? Co to ma znamenat ? Ma to byt jednou tydne tak at to tu uz je jasne!
Martin Tuček
Martin Tuček
Jednou týdně, když je se o čem bavit...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze