Vyšel Transport Tycoon pro Android a iOS

7

Fanoušci složitých strategií, simulátorů a fanatici do dopravy pozor - vychází dlouho očekávaná hra Transport Tycoon. Hra je dostupná pro Android nebo iOS. Jádrem je simulace dopravní společnosti - provozujete autobusy, vlaky, letadla a převážíte lidi, poštu nebo zboží.

Na začátku prázdnin jsme vás upozornili na blížící se předělávku oblíbené hry Transport Tycoon pro telefony a tablety. A konečně jsme se dočkali. Hru si můžete zakoupit v obchodě pro Android a iOS za cenu okolo 150 Kč. Zdá se vám to hodně? Není to málo peněz, ale zase za to dostanete hodně muziky. Transport Tycoon je velmi komplexní strategií, která vám vydrží spoustu hodin. O čem vlastně je? Jak název napovídá - o dopravě. Po silnici, po kolejích, po vodě nebo vzduchem přepravujete náklad nebo pasažéry. Na dlouhé vzdálenosti můžete vozit třeba uhlí. Vydělat se také dá převážením lidí mezi městy.

První verze vyšla již v roce 1994 a dovolila vám vést dopraví společnost. Mohli jste provozovat autobusy, vlaky, letadla, převážet lidi, poštu, zboží nebo suroviny. Hra byla extrémně návyková a dodnes žije díky předělávce Open Transport Tycoon Deluxe, která je zdarma. Dobrou zprávou je, že na nové mobilní verzi pracoval Chris Sawyer, tvůrce původní hry.

Stáhnout Transport Tycoon

Google Play Google Play (zdarma) App Store App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Lukas
Hral jsem A-Trains, TT, TTD a dodnes hraju Open TTD. Vcera jsem stahl iPhone verzi a musim rict, ze je to bida a lituji vyhozenych cca 150 Kc. Hra je totalne zabagovana a pada. Nekdy nemuzete spojit stejne silnice, protoze jsou pry nekompatibilni. Smazat je ale taky nemuzete. Nekdy postavite zastavku a zobrazi se jen cedule, nekdy se ale zobrazi k ta zastavka. Nekdy se autobus zasekne uprostred silnice s rozhodne se, ze dal uz nepojede - vy ale nevite proc. Nakonec vam to po hodine zase spadne a bez autosave zjistujete, ze nic nemate. Tech chyb je tam fakt moc a to tolik, ze se bojim, je to autori hned tak nezvladnou opravit :/
Ddx
Htc one x + není kompatibilní...
MAge
Fuuuj proc pouzili tuhle pseudoreal grafiku a ne tu puvodni?
juraj
A ja by som sa chcel spytat ci by mi nekto neporadil kde hru mozem stiahnut na pc.. :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze