Pebble chystá nové chytré hodinky, máme první obrázek (aktualizováno)

Chytré hodinky Pebble jsou sice vybaveny pouze e-inkovým displejem a nenabízí takové možnosti jako chytré hodinky s dotykovým barevným displejem. Mohou se však pochlubit výrazně delší výdrží, která činí až týden na nabití. Nyní byl na stránkách výrobce spuštěn odpočet, který skončí příští úterý.

Aktualizováno 23. 2. 2015

Minulý týden nás Pebble zaujal odpočítáváním času a mohli jsme jen spekulovat, co nás čeká. Nyní na světlo světa unikl obrázek zřejmě připravovaných chytrých hodinek. Jak jsme vás již informovali níže, nabídnou menší nedotykový displej s nižším rozlišením, než na které jsme zvyklí u chytrých hodinek například od Samsungu či Sony. Ačkoliv bude displej barevný, stále by měl být typu E-ink. Více bychom se měli dozvědět již zítra v 16:00.

Pebble smartwatch

Původní informace z 20. 2. 2015

Co plánuje Pebble odhalit je nejisté. Možností je hned několik. Podle několika zdrojů však Pebble pracuje na významné aktualizaci hardwaru i softwaru. Je tedy možné, že právě to bude předmětem této události. Nové hodinky by měly být o něco širší a tenčí. Měly by mít barevný, i když stále e-inkový displej, a stále nebudou dotykové. Měly by také běžet na novém zcela přepracovaném systému, na němž se podílí tým, který stál za WebOS.

Odpočet Pebble

TIP: Chytré hodinky Pebble nyní podporují Android Wear

Očekávanou novinkou však nemusí být zrovna nový produkt, ale může se jen jednat o nové barevné varianty nových produktů, nebo o podporu dalších platforem, jako je Windows Phone. Odpovědi na tyto otázky budeme znát v úterý 24. února v 16:00 našeho času.

Zdroje: getpebble.com, 9to5mac.com, gdgtarena.com, 9to5mac.com

Diskuze ke článku
DNA
to NENÍ e-inkový displej. Redaktoři, zjistěte si fakta a nedělejte ze sebe hlupáky.. Je to tzv. Memory LCD.
Tomáš Kunst
Škoda - radši bych černobílý, ale dotykový.
GT
Na zaklade vasej kritiky sa MOZNO konecne poucia a vydaju clanok s faktami.
.
Je odpocitavanie, niekolko zakladnych a realnych info o predavanom vyrobku a nic viac.
.
Dohady, fantazie, sny a pod. si nechaju pre seba, pripadne to ponechaju na diskusiu.
Pretoze chlapci redaktorski, pokial nemate vestecku gulu, tak vsetky "bomba info" su uvarene z vody a nemaju ziadnu hodnotu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze