Vylepšený Waze ve verzi 4.0 konečně dorazil také na Android

6

Nový design, který přináší zásadní zpřehlednění celé aplikace. Nejen o tom je aktualizace dopravní aplikace Waze, která je známa svou aktivní komunitou. Verze 4.0, která novinky přináší, konečně dorazila také na operační systém Android.

Waze

Aplikaci Waze patrně zná již mnoho z vás. Funguje na principu reportování a hlášení situací na silnicích, oznámení na policejní radary, uzavírky nebo nehody. Díky tomu máte přehled o dopravní situaci před vámi a málokdy se stane, že vás něco překvapí. Již v říjnu loňského roku tým vývojářů připravil novou verzi 4.0 pro operační systém iOS. Ta se měla záhy dostat i na Android, avšak došlo ke zpoždění a uživatelé zařízení s Androidem se dočkali až nyní.

Waze - Android - verze 4.0

Aktualizace na verzi 4.0 je velmi významná, neboť mění vzhled celé aplikace. Důraz je kladen a přehlednost, kdy i při letmém pohledu na aplikaci vidíte, co se před vámi děje. Tomu napomáhá například jasné barevné odlišení nahlášených událostí. Čitelnější jsou také samotné mapové podklady a z významnějších novinek jistě potěší i výrazně snížená spotřeba baterie při aktivním využívání aplikace.

Co nového tedy přináší verze 4.0?

  • Významně sníženou spotřebu baterie.
  • Jednodušší spuštění navigace, snazší výběr a sdílení trasy.
  • Nový informační panel s rychlou organizací. Zobrazení zprávy, alternativní trasy, přidání zastávky na cestě, nebo okamžité sdílení času příjezdu s vaší rodinou.
  • Mapové podklady jsou nyní mnohem čitelnější.
  • Jednodušší reportování událostí s novou podobou nabídky rychlého a obrazového zpravodajství.
  • Zprávy a výstrahy jsou barevně označeny, takže jsou snáz rozpoznatelné na mapě.
  • Inteligentní připomenutí na čas odjezdu na základě události z vašeho kalendáře a na základě dopravních podmínek a doby jízdy.

Waze, případně jeho aktualizaci si snadno stáhnete skrze obchod Google Play, kde je již samozřejmě dostupná.

Stáhnout Waze

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
ICE
Ten odkaz na Windows Phone a BlackberryWorld je spíš provokací :)
Ladislav Polický
Ladislav Polický
Uz me serou upornou snahou vytahnout z uzivatelu telefonni cislo. V posledni verzi dokonce podminili overenim telefonu propojeni navigace s udalostmi z kalendare. WTF? Jak to spolu souvisi? Jeste chvili a mazu ucet, mam pocit, ze uz to za tu ztratu soukromi nestoji.
Jouda
Polovina veci nefunguje, prehlednost spis mensi, nova verze taha mnohem vic dat ( zdar fupu). Zmizely funkce, ktere byly fajn - nastaveni pump a paliva, preference tras....vratil jsem se ke stare verzi, snad bude fungovat i dal.
Lukáš
Me teda nejvíce sere to zlute kolečko pro hlášení události. Je moc vyrazne a když se chci podivat na mapu tak mi to taha co cokovoko.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze