Vyhrajte od Huawei výlet do Dubaje nebo luxusní večeři

1

Společnost Huawei včera oznámila start nové vánoční propagační kampaně Ascend to New Heights, která výrobce vyjde na úctyhodných 30 milionů dolarů. Jedná se o dosud největší kampaň společnosti a potrvá až do konce prosince letošního roku se zaměřením na celkem 45 trhů v 15 regionech.

První fáze kampaně startovala už 2. listopadu, kdy mohli obyvatelé Šen-čenu, Mexico City a Kuala Lumpuru sledovat horkovzdušný balón Huawei, který byl vypuštěn v různou dobu kampaně. Od 7. prosince 2012 se mohou do interaktivních závodů horkovzdušných balónů zapojit také obyvatelé České republiky. Stačí navštívit internetovou stránku www.ascendtonewheights.com, zjistit si další informace o programu a zúčastnit se soutěže. Spotřebitelé si také mohou stáhnout do svých smartphonů aplikaci „Ascend to New Heights“ (pro OS Android, iOS, BlackBerry a Windows Phone) a informace o vánoční soutěži získat z ní.

V nové soutěži můžete vyhrát zajímavé ceny včetně novoroční Huawei večeře v pražské luxusní restauraci Auerole či vstupenky do sítě multikin CineStar. Hlavní cenou je pak all-inclusive zájezd do Dubaje, kde na výherce čeká pobyt v jednom z nejluxusnějších a zároveň i nejdražších hotelů na světě, sedmihvězdičkovém Burj al-Arab a privátní vyhlídkový let nad městem ve vrtulníku.

Zdroje: TZ Huawei

Diskuze ke článku
kkk84
No tak tyhle "soutěže" fakt miluju. Facebook - šaškovat a postovat, shánět a otravovat lidi.

Cíl hry: získat body, aby balón vyletěl co nejvýše a jako první se dostal na vrchol. Čím více budete sdílet a nahrávat příspěvky a zvát své přátele, tím více bodů získáte.

Jak získat body:
1. Přihlaste se pomocí svého Facebook účtu.
2. Podělte se o své přání - řekněte nám třeba o svých plánech na dovolenou.
3. Pozvěte své přátele - pozvěte své přátele do soutěže.
4. Nahrát fotku produktu - nahrajte fotku Huawei mobilního telefonu (pouze pro vybrané země).
5. Zadejte kód produktu - kupte Huawei produkty a zadejte kódy (pouze pro vybrané země).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze