Vyhlášení vítěze o THL 5000

2

V naší nové soutěži jste mohli vyhrát telefon, který je takzvaným držákem. Díky 5 000mAh baterii totiž nový THL Ultraphone 5000 vydrží i při intenzivním používání několik dnů, což je dnes skutečně rarita. Kromě toho nabídne i FullHD displej a další kvalitní výbavu. Podívejte se, na koho se usmálo štěstí a komu tento telefon nadělíme předčasně pod stromeček.

Výdrž mobilních telefonů je palčivým problémem, s THL 5000, které vydrží několik dní na jedno nabití, však nebudete zásuvku vyhledávat příliš často. Kromě velké 5 000mAh baterie dále zaujme FullHD displejem, 2 GB RAM nebo osmijádrovým procesorem. Podrobnější informace o telefonu naleznete v našem dřívějším článku. Nyní jste měli možnost novinku vyhrát. Kdo ji získá?

Výhercem se stává

  • Radek Drachovský

Výherci gratulujeme a všem ostatním přejeme více štěstí příště. Vylosovaný výherce bude ohledně zaslání výher kontaktován na zadanou e-mailovou adresu a následně mu bude odeslána výhra na poskytnutou adresu. Již brzy pro vás chystáme další soutěže!

Diskuze ke článku
loko
beztak si ty telefony do soutěží rozebere redakce s rodinnýma příslušníkama. Jasný podvod, jinak bych totiž už dávno musel něco vyhrát. Dobře dobře, mám prostě smůlu ;) gratulace vítězi :)
gior

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze