Vychází Assassin's Creed Pirates pro Android a iOS

Další velká značka zkusí své štěstí na mobilních zařízeních. Po Call of Duty je to Assassin's Creed, který svým přírůstkem Pirates má zaujmout fanoušky pirátů a hlavně námořních bitev. Nabídne perfektní grafiku, příběh i spoustu možností. Hra již vyšla pro iOS a právě se chystá vydání pro platformu Android.

Ať už sledujete hry nebo ne, tak o značce Assassin's Creed jste pravděpodobně někdy někde slyšeli. Dá se říci, že jde o velký konzolový a počítačový hit, který dokázal spojit historická témata s fiktivními hlavními postavami a konspiračními teoriemi tak, aby to hráči nadšeně hráli. Série klade veliký důraz na příběh a vývoj postav. První díl se vrátil do roku cca 1200 a následně se série vyvíjela přes renesanci a americký boj za nezávislost až po poslední díl, který se točí okolo pirátů. A právě k poslednímu dílu se vztahuje nová mobilní hra s podnázvem Pirates. S originální sérií toho však mnoho společného nemá.

AC: Pirates je totiž čistě o lodích. Hlavní postavou je sice Alonso Batilla, nová postava v sérii, ale přímo ho ovládat nebudete. Ovládání lodi je ale podobné jako u konzolové série, vidíte kormidlo a celou loď arkádově řídíte. Při tom bojujete s dalšími loděmi. Výstřely ovládáte, musíte kanóny tažením namířit a trefit se co nejlépe, protože nabíjení samozřejmě chvíli trvá. Úkoly si vybíráte na mapě, můžete si také kupovat nové lodě, nabírat členy posádky a podobně. Grafika je na velmi slušné úrovni a hra je tak pouze pro vyšší třídu telefonů s Androidem.

Stáhnout Assassin's Creed Pirates

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze