Vrátí se Compacty? Sony možná jeden chystá, má mít 5,5 palce

25
Vrátí se Compacty? Sony možná jeden chystá, má mít 5,5 palce
  • Nový malý telefon by se měl ukázat příští rok v Barceloně
  • Půjde o zástupce střední třídy

Japonský výrobce byl po dlouhou dobu známý výrobou přístrojů, které v otázce velikosti porážely všechny svoje konkurenty, aniž by kvůli tomu nějak zásadně slevovaly z výbavy. Vypadá to ale, že Sony od této praxe upustilo a i když jsou některé aktuální modely menší než srovnatelná konkurence, už to není ten opravdový kompakt.

Podle informací gizchina.com by se jeden takový mohl objevit už zkraje příštího roku v Barceloně. Měl by přijít s příjemnou šířkou 60 mm a výškou 138 mm. Znamená to tedy poměr stran 21:9 při úhlopříčce 5,5 palce v kombinaci s velmi tenkými rámečky kolem displeje.

Sony Compact

Pro některé může být zklamáním nasazení Snapdragonu 655, což naznačuje, že nepůjde o zmenšenou verzi vlajkové lodi, ale o zástupce střední třídy. Z toho důvodu je předčasné spekulovat o označení. Mohla by to být Xperia 1 Compact nebo 10 Compact, ale vzhledem k logice pojmenování u japonského výrobce prakticky cokoli.

Diskuze ke článku
Josef Pokorny
Bohužel jako vždy to u Sony zabije cena.
a3
jsem pro jakekoliv zmensovani mobilu. obrich telefonu jsou hromady, male nejsou zadne. kazdy mensi model vitam.
Kepajko
Po Huawei p20 pro som si kúpil Xperia 5 a porovnal s10e a jednoznačne odporúčam Xperiu. Rýchlosť ,výdrž ,fotoaparát a pre mňa aj prostredie. Treba skúsiť v predajni prípadne objednať v e-shope a v prípade že nevyhovuje tak vrátiť .
ABC
Mě už Sony Xperia 5 přijde jako compact

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze