Volkswagen a Peugeot integrují do svých vozů aplikaci Glymps

Pokud často cestujete a scházíte se se svými přáteli, pak možná používáte či jste aspoň narazili na aplikaci Glympse. Jde o aplikaci, s jejíž pomocí můžete sdílet svou polohu s ostatními. Nově budete moci tuto aplikaci používat i ve vašem voze. Tedy pokud vlastníte vybrané modely Volkswagenu nebo Peugeotu se systémem Mirror Link. Ale pojďme pěkně popořádku.

Glympse pro auto

Lidé, kteří stojí za aplikací Glympse představili Glympse pro auta a zároveň oznámili integraci ve vozech Volkswagen a Peugeot, které jsou vybaveny systémem MirrorLink. Díky aplikaci Glympse můžete nově sdílet místo, kde se zrovna nacházíte bez nutnosti vaší polohu stále aktualizovat. Nasednete do auta a připojíte váš telefon pomocí USB kabelu. V tu chvíli můžete aplikaci ovládat na palubním displeji, nasdílíte vaši polohu přátelům, vyrazíte na cestu a vaši přátele mohou vaši polohu sledovat v reálném čase. Stejně jako u standardní aplikace si můžete zvolit čas, po který má být vaše poloha sdílena. Nastavíte-li si například čtyři hodiny, pak po tento čas bude vaše poloha sdílena a po vypršení času se automaticky vypne.

Oznámena také byla spolupráce s automobilkou Volkswagen a Peugeot. Pravě v automobilech dvou zmíněných značek budete moci Glympse pro auto využívat za předpokladu, že máte ve voze systém MirrorLink.

„Věříme, že integrace Glympse do automobilů poskytne řidičům nástroj, který mohou využít v reálném životě, díky kterému bude vše jednodušší.“ řekl Evangelista Antti Aumo.

Stáhnout Glymps

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: talkandroid.com
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze