Vodafonu o víkendu nepůjdou samoobsluhy. Důvodem jsou nové tarify

1

Z důvodu spuštění nových neomezených tarifů Red bude Vodafone o víkendu 25. – 26. května 2013 provádět aktualizaci systému.

V důsledku aktualizace dojde od soboty 18:00 do nedělního večera k dočasnému omezení funkce Internetové, Mobilní, SMS, Hlasové Samoobsluhy a aplikace Můj Vodafone. Na běžný provoz sítě, tj. na hlasové, textové a datové služby nebude mít aktualizace žádný vliv.

Vodafone OneNet: přelomové řešení pro velké firmy

Zákazníci s požadavkem blokace ztracené či odcizené SIM karty mohou během víkendu kontaktovat Linku péče o zákazníky 800 77 00 77. Ostatním požadavkům nebude možné během této doby vyhovět. Kontaktovat nás můžete následující pracovní týden. Zákazníkům s aktivními předplacenými kartami doporučujeme dobíjet během víkendu přes bankomaty nebo dobíjecí terminály. Transakce zadané přes jiné dobíjecí kanály budou zaznamenány a zpracovány až po skončení plánované odstávky. Aktivaci nových SIM karet doporučujeme provést až po víkendu.

Čtěte také: Vodafone nabídne neomezené volání do vlastní sítě pro předplacenky

eShop Vodafonu bude i během víkendu objednávky bez problémů přijímat, ale zpracovány a rozeslány budou až po skončení aktualizace. Je proto třeba počítat s určitým zpožděním doručení zásilek. Server Vodafone park bude i během odstávky plně funkční. Zákazníkům doporučujeme provést změny a aktivace služeb do sobotního poledne.

Důvodem omezení služeb je, jak je výše zmíněno, spuštění nových tarifů RED. Ty Vodafone představí již zítra na tiskové konferenci od 11:00. Naše redakce se ji účastní a proto nás zítra dopoledne nezapomeňte sledovat. Přineseme vám kompletní informace o nové nabídce tarifů našeho nejmladšího operátora.

Zdroj: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
jaroslav
tak to jsem na ně fakt zvědavej. :-/ Jistě to nebude jen tak, něco vám dáme zdarma, ale bude v tom zas něco jak minule, jak je hezky "neokatě" zdražili, místo zlevnili.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze