Vodafone odkoupí váš starý telefon a za nový tak ušetříte

14

Vodafone přichází se zajímavou nabídkou pro své zákazníky. Pokud máte starší telefon a uvažujete o koupi nového, operátor od vás váš dosluhující model odkoupí. Danou částku si pak odečtete od ceny vámi vybraného nového telefonu.

Vodafone logo

Za starý nový

Novou službu Vodafone spustí příští týden, konkrétně 1. září. Využít ji mohou všichni, kteří chtějí koupit nový telefon a zároveň používají starší a již dosluhující model. Ve všech prodejnách Vodafone starý telefon vykoupí a jeho hodnotu poskytne zákazníkovi ve formě zvýhodnění na nákup nového přístroje. Výhodou je, že tímto způsobem může zákazník prodat i více telefonů, výslednou částku může použít na nákup jednoho či více nových přístrojů na téže prodejně.

Vodafone vykoupí starý telefon, ale tyto Retro kousky mu již nenoste

Retro kousky si schovejte

Pokud jste se zaradovali, že se snadno zbavíte spousty prastarých modelů, musíme vás zklamat. Vodafone vyloženě staré telefony, které můžete například vídat v našem seriálu Retro, odkupovat nebude. Přesné podmínky, jak starý telefon může být, operátor nezveřejnil. V každém případě však musí jít o funkční telefon. Do budoucna Vodafone připraví speciální webovou aplikaci, která vám po zadání jména vašeho starého telefonu sdělí orientační cenu. Do té doby vás o ceně informují zaměstnanci přímo na prodejně Vodafone.

Zdroj: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
Patrik Zvěřina
Patrik Zvěřina
Pecka, zajímalo by mě kolik dostanu za Galaxy S5
Eriknem
V slovenskom O2 nieco take fungovalo (mozno este aj funguje) a tie vykupne cely boli velmi nizke...
Dominik
Ativ S- 17€ :DDDDDDDDD pěkné
Lukas “Kefalin” Tankovic
Lukas “Kefalin” Tankovic
HTC 8S- 15€ :D :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze