Vodafone odhaluje první vánoční nabídky

9

Vodafone navazuje na nabídku „Tarif pro dítě zdarma“ a představuje tarif pro partnera se slevou dvě stě korun. Tarif „Red do sítě pro partnera“ může zákazník pořídit komukoliv blízkému za 299 korun. Pro ty, kdo si chtějí pořídit ke své SIM kartě druhou datovou kartu, připravil Vodafone datový tarif s názvem „Data za super cenu“, se kterým zákazník získá 500 MB dat za 90 korun měsíčně. Vánoční nabídku si mohou pořídit noví i stávající zákazníci od 11. listopadu do konce ledna.

Vodafone už není největším mobilním operátorem na světě

„Chceme, aby naši zákazníci mohli být nejen na Vánoce co nejvíce se svými blízkými, proto jsme připravili výhodnou nabídku pro celou rodinu. S tarifem Red v kombinaci s výhodnou nabídkou pro partnera a dítě může celá rodina volat a psát neomezeně v síti Vodafone za méně než tisíc korun měsíčně,“ říká Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky ve Vodafonu.

Red do sítě pro partnera

Zákazník získá za 299 korun měsíčně neomezené volání a SMS v síti Vodafone, 130 minut na volání do ostatních sítí a 150 MB dat. Red do sítě pro partnera může pořídit komukoliv blízkému každý, kdo používá, nebo si aktivuje, tarif s minimálním měsíčním plněním 690 Kč. Standardní cena tarifu Red do sítě je 499 Kč.

Tarif Red do sítě pro partnera lze kombinovat s Tarifem pro dítě zdarma a ušetřit měsíčně i několik sto korun, například: Tříčlenná rodina – pořídí-li si otec tarif Red za 699 korun, může pořídit manželce tarif Red do sítě pro partnera za 299 korun a dítěti Tarif pro dítě zdarma => rodina tak zaplatí měsíčně dohromady 998 korun, čímž ušetří každý měsíc 512 korun.

Data za super cenu

Zákazníci získají 500 MB dat měsíčně za 90 korun, se kterými budou moct už brzy využít vysokorychlostní Turbo Internet* v prvních regionech. Tarif si může pořídit každý, kdo používá, nebo si aktivuje některý z tarifů s minimálním měsíčním plněním 249 korun. Nabídka platí se smlouvou na 2 roky.

Karta pro partu

Pro zákazníky s předplacenou kartou Vodafone již začátkem října připravil Kartu pro partu, se kterou si mohou čtyři blízcí volat v síti Vodafone za 1,90 Kč.

Firemní zákazníci

Firemním zákazníkům Vodafone přináší výhody po celý rok, pro období Vánoc si pro ně přichystal například slevu na chytré telefony, nebo tablety ve výši 500 či 1 000 Kč podle výše měsíčního úvazku.

Zdroj: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
Červení jsou opravdu dojemní
Vodafone tyto Vánoce holduje vtipné kaši. :-)
MoB
Bla bla bla úvazek na dva roky bla bla bla 150 MB bla bla. bla. Kdysi slibovali, že něco udělají se stávajícím tarifem pro rodiny (sdílený tarif). Neudělali nic. Bla, bla, bla.
TT
trapná nabídka, každý rok čím dál tím horší, ještě že už nejsem u Vodafone!!
Lukas Morki
Lukas Morki
90 kc za 500 MB je drahy? A porsche byste k tomu nechteli?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze