Vodafone nabízí Facebook zvýhodnění pro své fanoušky

Mobilní operátor Vodafone připravil pro všechny své fanoušky na Facebooku exkluzivní nabídku. Chcete-li ušetřit nějakou tu korunu, zbystřete.

Vodafone logo

Nabídka Vodafonu platí pro všechny stávající i nové zákazníky, a to až do 31. května. Co vedlo Vodafone k tomuto pozitivnímu kroku vysvětlila sama senior manažerka oddělení interaktivního a přímého marketingu Eva Štípková: „Exkluzivní nabídkou jsme reagovali na přání našich zákazníků, s nimiž vedeme dlouhodobý dialog na naší facebookové Zdi. Podobné nabídky chystáme i do budoucna a chceme je přizpůsobit ohlasům na tuto prvotní pilotní akci.“

TIP: Vodafone v dubnu: Nokia E7 a další novinky i slevy

Za exkluzivní nabídkou se skrývá možnost aktivovat si jeden ze čtyř zvýhodněných balíčků. Balíčky nabízejí neomezené volání a SMS čtyřem kamarádům v síti Vodafone a dále různé kombinace výhod. Balíčky nabízejí 20 či 50 minut volání, 100 či 250 volných SMS a Internet v mobilu s FUP 150 MB či 650MB. Podle toho, jaký balíček si zvolíte, můžete ušetřit 186 až 215 Kč oproti aktuální ceníkové nabídce Tarifů na míru.

Objednat si jeden z balíčků mohou zájemci na stránce Vodafone CZ na Facebooku (musíte se stát fanouškem kliknutím na „To se mi líbí“) nebo přímo v eShopu Vodafonu, kde se ověří, zda patříte k fanouškům Vodafonu.

Speciální nabídka pro fanoušky Vodafonu

Vodafone se také rád pochlubil s tím, že patří k nejaktivnějším českým firmám na sociálních sítích. Patří mu čtvrté místo mezi českými společnostmi na Facebooku s počtem přes 112 tisíc fanoušků a také je s více jak 3 600 followery nejaktivnějším českým komerčním účtem na Twitteru.

Zdroje: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze