Vlajková loď Motoroly, model Moto X, dorazí koncem léta

O Motorole v poslední době příliš neslyšíme. To by se však mělo již brzy změnit. Na konci léta by se měl odhalit nový vlajkový model, který ponese název Moto X.

O budoucím modelu se spekuluje již od konce minulého roku. Nejprve byl označováno jako Motorola NXT, posléze jako X Phone. Nyní již víme, že se bude jmenovat Moto X, což řekl sám CEO společnosti Denis Woodside. Ten také dodal, že z velké části se nový telefon bude vyrábět v USA. Konkrétně by mělo jít o bývalý závod Nokie Fort Worth v Texasu. Některé komponenty se však budou samozřejmě dovážet. Například procesor z Taiwanu či OLED displej z Jižní Koreje. Samotná montáž však bude na rozdíl od současného stavu probíhat ve Spojených státech.

Uniklé fotografie a obrázky

Mnoho dalších podrobností však Denis Woodside nepřidal. Víme tak už jen to, že by nová Motorola měla například rozpoznávat, kde se aktuálně nacházíte. Například při jízdě v autě vás upozorní, zda jste nepřekročili rychlostní limit. To však není nic výjimečného a v rámci navigací to už zcela běžně dokáží současné telefony. V případě Motoroly by ale telefon sám měl inteligentně poznat, kdy se pohybujete v autě a sám přizpůsobit režim zobrazení na displeji či upozorňování na události. K představení modelu Moto X by mělo dojít koncem léta. Do té doby budeme jistě svědky postupného úniku informací. Vzhledem ke stylu odhalení této novinky lze navíc očekávat, že "úniky" budou řízené přímo výrobcem tak, aby se nový telefon dostatečně rozšířil do podvědomí a vzbudilo se náležité očekávání zákazníků před tím, než dorazí na trh.

Zdroje: live.theverge.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Breta
Ja motorole hodne fandim, me si ziskala hlavne minimalistickym designem(defy,posledni razr hlavne ve variante s intelem)a vyvazenym HW. Nicmene tohke rozpoznavani stavu kde a co delam me nejak za srdce nechytlo, ale muze se zmenit;). Snad to vyjde a ten telefon bude pecka. MOTOROLA
FyBy
Tak ted nevim, co je tedy opravdu vlajkova lod a co ne. V USA je momentalne oznamena nova rada Droid, s vlajkovou lodi Droid Maxx.
Jouveles
Mám motoluxe, spokojenost, avšak jako druhý ho koupím !Motorola je motorola !

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze