Vítězem české AppParade je aplikace Taxi Club

Aplikace Taxi Club nastartoval na včerejší deváté soutěžní přehlídce mobilních aplikací AppParade, kde získal hlavní cenu v diváckém hlasování.

Projekt se tento týden rozjíždí a proto je prozatím dostupný pouze v Praze. Jeho výhody ale budou brzy dostupné i v zahraničí, kam TAXI CLUB svižným tempem směřuje. Služba přitom funguje všude stejně - stačí jediný dotyk a aplikace vás automaticky spojí s ověřenou místní taxislužbou, která vám poskytne mnohem výhodnější jízdné, než je na daném trhu obvyklé. Taxi Club tedy poslouží každému, kdo si chce jednoduše přivolat prověřené taxi za výhodné klubové jízdné. Aplikaci si zájemci o členství mohou stáhnout zdarma na www.taxiclub24.com.

Díky spolupráci s prověřenými taxislužbami v jednotlivých městech nabízí projekt svým členům výhodné a stabilní tarify, které například znají firemní klienti. V Praze se naším partnerem stala společnost Profi Taxi. „Je to v Praze nejkvalitnější taxislužba, která poskytuje služby velkým firemním klientům. Realizovali jsme s nimi již přibližně 100 testovacích jízd, bez jakýchkoli problémů,“ uvádí důvod výběru autor myšlenky Rudolf Belec.

Taxi Club - aplikace pro Android

Co přináší TAXI CLUB jeho členům?

Jednoduchost

Potřebujete rychle taxi? Spustíte aplikaci, kliknete na "Zavolat TAXI" a objednáte si nejbližší vůz. Takhle snadno a rychle to zvládnete, ať už jste v tu chvíli v jakémkoli stavu. Můžete také vypustit jakékoli monitorování tarifů. Taxi Club nabízí vždy nejméně o 25% levnější tarif, než je běžné jízdné. Robert Sedláček, testoval první jízdy a své zkušenosti uzavírá takto: "Stal jsem se nadšeným testovačem Taxi Clubu. Myslím, že bude díky jednoduchosti a výhodnosti téměř až návykový."

Globální síť

Taxi Club se rozšiřuje do dalších zemí a aplikace funguje všude stejně jednoduše, jednání zatím probíhají v Norsku, Francii, Kanadě a Maďarsku. Nemusíte se tedy bát s kým pojedete a za kolik, kde vás pak vysadí nebo jestli vás neošidí. Jednáme vždy se zavedenými a kvalitními taxislužbami.

Péče o zákazníky

Členstvím v Taxi Clubu se automaticky stáváte váženým klientem taxislužby. Pokud by i tak došlo k jakékoliv nepříjemnosti, stojíme vždy na vaší straně. A samozřejmě vám pomůžeme třeba i když si zapomenete ve voze foťák, peněženku či partnera. Jedním dotykem.

Aplikaci Taxi Club můžete stahovat z obchodu Google Play nebo ze stránek m.taxiclub24.com.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze