Virtuál Oskarta zákazníkům nadělí během prosince kredit navíc

4

Po velmi dlouhé době o sobě dává vědět vlastní virtuální operátor Vodafonu, který je pojmenován Oskarta. Jde o odkaz na původní název našeho nejmladšího operátora. Zákazníci Oskarty mají možnost získat při dobití během Vánoc 25 % kreditu navíc.

Oskarta

Pro někoho to možná bude znít poměrně neuvěřitelně, ale virtuál zvaný Oskarta je tu s námi již bezmála 3 roky. Současně jej můžeme zařadit mezi ty úspěšnější. Například v roce 2014 již evidoval 50 tisíc zákazníků. V poslední době o něm však nebylo příliš slyšet. K aktivitě jej „přemluvily“ až blížící se Vánoce. Všichni zákazníci využívající služeb Oskarty mají možnost získat při dobíjení kredit navíc. Podmínkou je registrace pomocí SMS zprávy ve tvaru VANOCE na číslo 77 777. Tato registrace musí proběhnout nejpozději do 5. prosince.

Oskarta

Následná akce probíhá od 7. prosince do 31. prosince. V tomto období vám operátor ke každému dobití zdarma přidá 25 % dobíjené částky zdarma navíc. Připsaná částka však nebude vyšší než 250 Kč, z čehož vyplývá, že dobíjet naráz více než 1 000 Kč se nevyplatí. Stinnou stránkou věci je, že kredit navíc má omezenou platnost pouze 7 dní. Pokud jej nestihnete spotřebovat, bez náhrady propadne. Kredit navíc lze využít na všechny služby, které Oskarta nabízí, avšak nemůžete s ním například platit jízdenky v MHD či další služby vázané na Premium SMS.

Zdroje: facebook.com, oskarta.cz

Diskuze ke článku
hoax
Tak to je nabídka pěkně k ho :D
Pálenka
To raději neměli dávat nic, alespoň by ze sebe nedělali šašky. Nebo se měli podívat, jak to dělá Kaktus.

Běžně operátoři dávají k dobití stovku bonusového kreditu, takže nějakých 50%, bez problémů a podmínek a nenazývají to nějakým vánočním dárkem, ke kterému se ještě musím dopředu registrovat.
David Novotný
David Novotný
Přesně. Mám Kaktus a s tímhle se můžou jít vycpat...
Karel 1
Dobrý virtuál je UkrCall.net..........https://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=ru&u=http://ukrcall.net/&prev=search..................Neomezená délka platnosti kreditu, volání do všech sítí v Česku za 1.49kč./1kč.vlastní/60+1/SMS 1.50kč./1kč...Dobíjení na Č.Poště nebo Sazce- Superkeš čárkovým kodem na plastovém nosiči, nebo převodem z účtu na účet od 10kč.(deset korun)...Kontakt na operátora je Mob: (00420) 774 183 566.....SIM posílá poštou, lze přenášet i svoje číslo. Vyzkoušeno a spokojenost !!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze