Virtuál One Mobile nabízí dotované telefony, nově také od Xiaomi

5

Virtuální operátor One Mobile uzavřel se společností LionMobile, což je provozovatel webu xiaomimobile.cz, dohodu o spolupráci. One Mobile, jako vůbec první virtuální operátor, nabízí telefony a zařízení za zvýhodněné ceny. V nabídce jsou nyní nově i dva modely značky Xiaomi a postupně budou přidávány další.

One Mobile

Virtuální operátoři v České republice rostou jako houby po dešti. Do historie se však dnes zapsal virtuál One Mobile, který jako první zařazuje do své nabídky dotované telefony. Začal u nás stále populárnějšími telefony čínského výrobce Xiaomi. Dle očekávání jde o modely Red Rice (Hongmi) a samozřejmě oblíbený Mi2S ve verzích s 16 GB a 32 GB úložného prostoru. Kromě těchto modelů se v nabídce nachází ještě tři Samsungy. Jde o vlajkovou loď Galaxy S4, loňský Galaxy S III mini a levný Galaxy Young.

One Mobile

Do budoucna by se nabídka měla rozšířit a dojít by například mělo také na tablety od Samsungu. Telefony za dotovanou cenu mohou získat nejen noví zákazníci, kteří si zvolí tarifem se závazkem, ale také stávající zákazníci, kteří již tarif se závazkem mají. Smlouva k tarifům podepisuje vždy na 24 měsíců. Na výběr je ze tří tarifů. Počínaje tarifem „Dohoda na jedničku“, kdy platíte jen to, co provoláte, žádný měsíční paušál, přes tarif „Neomezený START“ s neomezeným voláním a smskováním v síti One Mobile, a konče tarifem „Neomezený One“, kdy za 599 Kč získáte neomezené volání, SMS a 1,2 GB dat měsíčně. Tarifikace probíhá ve vlastní síti formou 60+1, do ostatních pak jde o účtování 60+30. Podrobně se s tarify seznámíte v tomto dokumentu.

Zdroj: TZ One Mobile

Diskuze ke článku
Marie
Za tu cenu ať jdou někam.
A jejích komunikace je o ničem.
Napsala jsem dotaz a dodnes nebyli schopni mi odpovědět.
KOOL
Komunikace s nimi je nemožná. Měsíc od podání žádosti jsem se stále nedočkala jejich služeb a už mi dokonce stihlo propadnout ČVOP, takže jsem velmi znechucena!!! Rozhodně nedoporučuji.
lousy
Co to tak sleduji, od poloviny února nekomunikují, vyplnil jsem objednávku na netu, ale do dneška (31/3) se nikdo neozval s potvrzením, poděkováním za zájem, se SIM... nic; hrají mrtvého brouka. Přitom dvě čísla u nich už máme od prosince, u těch dosud všechno funguje jak má, faktury chodí v polovině měsíce, za inzerované ceny, ale teď to začíná být podezřelé...
mirokovar
Nedivte se maji dve kancelare a za ty ceny budou zrejme na roztrhani maji toho zkratka mnoho tim ze nezivi velky aparat setri na nakladech to nekde znat musi je treba je akorat stale uhanet pokud clovek neco chce

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze