Virtuál Kaktus má 76 tisíc zákazníků. Chystá změny s Facebookem

2

Populární virtuální operátor Kaktus, který patří přímo pod operátora T-Mobile, již dosáhl 76 tisíc zákazníků. Většina z nich využívá datový tarif či Facebook zdarma. V jeho případě však dojde ke změnám.

Virtuální operátor Kaktus v současné chvíli eviduje 76 000 zákazníků, přičemž celých 70 % z nich používá ve svém telefonu mobilní internet. 60 % z nich pak učarovala nabídka Facebooku zdarma, která obsahovala možnost brouzdat po Facebooku bez nutnosti mít datový tarif. Tato akce však počínaje 1. červne skončí. Pro současné zákazníky se však nic nemění a Facebook bude zadarmo stejně jako doposud. Změna se dotkne jen nových zákazníků, kteří si SIM kartu aktivují po 31. květnu 2015. Ty budou mít Facebook zdarma pouze v případě, že si zaplatí datový balíček. Poté se jim data z Facebooku nebudou započítávat do limitu.

Datové balíčky Katus eviduje jako oblíbené, využívá je 55 % klientů. Menšímu zájmu se těší balíčky s volnými minutami (26 %) a SMS (19 %). U datových balíčků si 65 % jejich kupujících bere tzv. Samoobnovovací variantu, které není třeba obnovovat, tudíž nevyčerpaná data nemohou propadnout.

Virtuál si připravil také soutěž. Od 31. 5. do 14. 6. bude probíhat nová bodlinová kampaň Kaktusu ve spolupráci s populárními českými youtubery. Patří mezi ně i Jirka Král, Johnny Valda nebo MadBrosChannel. Youtubeři budou propojeni hastagem #boduju, každý si ale může zadané téma Strasti balení zpracovat úplně po svém. Ostatní kaktusáci pak mohou soutěžit o zajímavé ceny – připraveny jsou HTC Desire 816 se SIM a kreditem pět tisíc nebo selfie tyč.

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Martas
Tak FB už nemám, přešel jsem na poklidnější G+, kdyby se to na něj vztahovalo, u km bych byl ale co, tak často tam zase nechodím, těch pár kB mě nezabije a appka vč. hangouts, není tak nenažraná.
Jsem u SazkaMob a spokojenost.
jiri Meluzin
Dobrý den mám nového operátora potřebuji na stávající číslo kód čvop 735023405 prosím po slad na měnil meluzinjiri@seznam.cz. Děkuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze