Vine uvolnil aplikaci pro Apple Watch

Poslední aktualizace Vine na iOS přinesla aplikaci i na chytré hodinky Apple Watch, na kterých můžete přehrávat krátká videa. Dokonce budete mít přehled i o vašem Vine profilu přímo z ciferníku hodinek díky miniaplikaci.

Sociální síť Vine aktualizovala svojí iOS aplikaci o podporu Apple Watch. Přináší tak jednoduchou aplikaci, díky které můžete na hodinkách přehrávat šestivteřinová videa, jak je tomu u Vine ve zvyku.

Vine aplikace na Apple Watch

Aplikace Vine pro Apple Watch je rozdělena na dvě karty, přičemž na té první najdete zajímavá videa, která ale nijak nekorespondují s vašimi Vine odběry v iOS aplikaci. Druhá karta pak sdružuje vaše oblíbená videa. V aplikaci pro Apple Watch můžete samozřejmě videa přehrávat, případně jim dát like. Více aplikace nenabízí, nemůžete si tak přehrát svoje video ani se podívat na váš profil. Jde tak spíše o rychlý náhled posledních videí. Zajímavostí pak může být i miniaplikace, které Apple nazývá komplikace a nabízí i Vine. Do ciferníku si můžete přidat informaci o počtu celkových loops (smyček) z vašeho Vine profilu. Pokud tedy Vine používáte a jste majiteli i Apple Watch, neváhejte aktualizovat na verzi 4.4.0. Poté se vám Vine objeví i na hodinkách.

Stáhnout Vine

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Technické parametry Apple Watch 42 mm

Kompletní specifikace
Konstrukce42 × 36,4 × 12,6 mm, 50 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,65" (312 × 390 px), tvar: hranatý
SystémwatchOS, kompatibilní s: iOS
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: 802.11b/g/n, mobilní sítě: ne, NFC: ano
ChipsetApple A4,
Paměťvnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor250 mAh, nabíjení: bezdrátové
Dostupnostleden 2016,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze