Video-pohled: Samsung i7500 Galaxy - prostě Android

4

Samsung Galaxy byl ve své době velmi očekávaný telefon. Nabízel zajímavé hardwarové parametry a k tomu slibně se rozjíždějící Google Android. Bohužel se ale tehdy nedostal na náš trh. Má dnes stále co nabídnout?

Samsung Galaxy, nebo také i7500, je historicky první telefon s operačním systémem Android od Samsungu. I když od jeho představení už nějaký ten pátek uběhl, na náš trh se dostal oficiální cestou teprve nedávno. Rozhodli jsme se prověřit, zda stojí za úvahu i dnes, kdy je nabídka chytrých telefonů s operačním systémem od Googlu podstatně širší.

Předtím, než kolega Michal Maliarov dokončí a vydá plnohodnotnou recenzi, na jakou jste na mobilenetu zvyklí, nabízíme vám jako ochutnávku krátký komentovaný video-pohled, ve kterém vás seznámíme se základními parametry a vlastnostmi telefonu.

Recenzi najdete zde: Recenze Samsung i7500 Galaxy - Android v novém těle

Jako vždy budeme rádi za jakékoliv podněty k videu v diskuzi. S komentovaným videem teprve začínáme, a proto se najde určitě plno dobrých nápadů, které přispějí k větší spokojenosti a oblibě vás, čtenářů.

Diskuze ke článku
sniper
Prej šprcka=)=)=) ale jinak dobrý
host
To by mě zajímalo, kdy se zmiňovaný model dostal na český trh. Oficiální eshop Samsungu nabízí "odlehčenou" verzi modelu Galaxy - i5700 Galaxy Spica a o původním Galaxy nikde ani zmínka. Nepočítám šedivky, telefoný dovezené z jiných zemí. Rád budu vyveden z omylu...
Jan Pospíšil
Jan Pospíšil (* mobilenet.cz)
Omlouvám se, ale opravdu to vypadá že z "oficiálního" dovozu Galaxy sehnat možné není. Buďto před natáčením videa (asi před třemi týdny) Samsung i7500 opravdu některé seriozní eshopy nabízely nebo jsme se špatně díval. Pravděpodobnější je ta druhá možnost.
Jakub
plastová šprcka :D to se povedlo

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze