Včera představený Samsung Galaxy A7 se v ČR prodávat nebude

2

Samsung včera představil vrcholný model své nové řady Galaxy A. Model Galaxy A7 se pyšní například 5,5palcovým FullHD displejem, osmijádrovým procesorem nebo 13megapixelovým fotoaparátem. Pakliže jste si na něj dělali zálusk, máme pro vás špatnou zprávu. Výrobce tento model na český trh neuvede.

Samsung Galaxy A7 byl představen teprve včera. Jedná se o prozatím nejlépe vybavený model nové řady Galaxy A. Pyšní se například 5,5palcovým AMOLED displejem s FullHD rozlišením. Lákavé je také velice tenké a celokovové tělo či relativně nízká hmotnost. Radost by mohl udělat osmijádrový procesor od Samsungu spolu s 2 GB RAM. Nezaostává ani fotoaparát s 13 megapixely, případně čelní kamerka s 5 megapixely.

Samsung Galaxy A7

Lákavě působící novinka nicméně zůstane českým zákazníkům zapovězena. Dnes nám české zastoupení Samsungu potvrdilo, že se s prodejem modelu Galaxy A7 na českém trhu v tuto chvíli nepočítá. Potencionální zájemci se tak budou muset poohlédnout jinde, například po o něco hůře vybavených modelech Galaxy A3 a A5.