Update Android 2.3 pro Samsung Galaxy S od tohoto týdne

3

O aktualizaci Gingerbread 2.3 se už šušká velmi dlouho. Pro některé regiony je už nějaký ten týden dávno uvolněna, v brzkých dnech se dočkají i zákazníci brandovaných telefonů od operátora, jako například zákazníci Vodafone.

V těchto dnech by se měla začít uvolňovat aktualizace 2.3 Gingerbread i pro vlastníky Galaxy S, pocházející od operátora Vodafone. Nová verze operačního systému přichází s mnoha vylepšeními i novinkami. První novinka je viditelná hned na pohled, jedná se grafické úpravy hlavního menu. Mezi další novinky patří optimalizování systému což v důsledku přináší jeho rychlejší běh. Potěší i upravená energetická náročnost a výdrž baterie by se tak měla prodloužit. Softwarová klávesnice dostane rovněž facelift. Menší změny se dotknout i prostředí fotoaparátu, ve kterém bude nyní snadnější přepínání mezi fotoaparátem a videokamerou.

TIP: Čtěte Android 2.3 Gingerbread je tady: větší výkon, více animací

Nová aktualizace je v současné době uvolněna již i pro některé jiné regiony. Aktualizaci do svého zařízení můžete nahrát skrze klienta Kies.

Samsung I9000 Galaxy S
TIP: Nenechte si ujít recenzi Recenze Samsung i9000 Galaxy S: král je mrtev, ať žije král

Jen pro rekapitulaci, Galaxy S je dosluhujícím a nejlépe vybaveným komunikátorem loňského roku v nabídce Samsungu. Ve jeho útrobách tepe výkonný procesor s čipsetem Hummingbird o taktu 1 GHz spolu s grafickým akcelerátorem PowerSGX 540. Může se pochlubit takřka kompletní datovou výbavou, začínaje podporou sítí 3G, přes nástavby HSDPA a HSUPA až po Wi-Fi b/g/n. Dalším klenotem je dotykový displej s jednou z nejlepších technologií SUPER AMOLED. Tato technologie se vyjímá na displeji úhlopříčky 4" s rozlišením 480 x 800 bodů. Na zadní straně nalezneme průměrný fotoaparát s rozlišením 5 MPx, kterému citelně schází přisvětlovací dioda a chybí i spoušť fotoaparátu.

Nahráli jste do svého zařízení již Gingerbread? Podělte se s námi ale i ostatními o své poznatky, postřehy a dojmy.

Zdroje: forum.vodafone.co, pocket-lint.com

Diskuze ke článku
Filip
V článku mate 2 chyby: grafika je PowerVR SGX 540 a rozlisenie displeja je 480x800.
2.3 som v S-ku mal ale mala ešte dosť bugov (JVK/JVB). Ale rychlosť telefonu bola ohromná.
Michal Kostka
Michal Kostka
Dobrý den, děkuji za upozornění. Chyby opravím :)
Havris

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze