Uniklý dokument naznačuje červnové odhalení iPhonu 5S

32

O aktualizované verzi iPhonu 5 už se šušká nějakou dobu a víme, že dorazí nejspíše už letos. Nově uniklý dokument z Japonska však poukazuje na přesné datum, které činí 20. června letošního roku. V obchodech se pak nový iPhone 5S objeví krátce na to, v červenci.

Jak se můžete přesvědčit z fotografie, informace odhalují hned několik zajímavostí. Pod jménem modelu je vidět nejen datum (20. 6) a číslovka, napovídající měsíc začátku prodejů, ale také operační systém a fotoaparát.

iPhone 5S by tak měl dorazit s operačním systémem iOS 7. Fotoaparát si pak polepší z 8 na 13 Mpx. Z dřívějších spekulací víme, že by měl umět natáčet FullHD videa a umět dvojí focení (ze zadní i přední kamery). Jedná se však o nepodložené informace.

Rozhodně nemůžeme brát únik zcela vážně, vše ale vypadá dostatečně rozumně.

Zdroje: gsminsider.com

Diskuze ke článku
Matej
Tak to bude zasa kopa jablčných ľudí stanovať pred obchodom.
ken
Je to blbost, i termin i design.
Kneblis
Opět s hardware 2 roky za konkurencí. :-D
Stanley
Pokud je iPhone na dvou jádru plynulejší než top modely na androidu, nechápu tyhle "výkřiky". Zkoušel jsem real racing 3 na svém iphonu 5 a na samsungu s iii a 3 lidé (všechno zastánci androidu) uznali mnohem lepší plynulost, grafiku i hratelnost na iphonu. Takže asi tak... Jediné, co mě na iphonu mrzí, je, že nedělají nic nového, jen vylepšují to, co funguje. V tomhle se mi moc líbí samsung. I když má věci, co v praxi mnoho lidí nepoužije, snaží se chodit s novinkami. V tomhle je jednička.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze